A teraz zachęcam, żeby nie rozpoczynać OT na temat administracji, bo czemu innemu służy ten temat.
Moderator: pastuszek
Nie potrzeba nam (tzn. administracji) takiej mobilizacji, ale dziękujemy za troskęBunia pisze:Wiem,że jeszcze nie ma bo jak widac jest to forum jeszcze niedopracowane.Panna Fiu Fiu pisze:Ale jeszcze nie ma regulaminu dotyczącego rezerwacji, Buniu. Więc nie wiem czemu narzekasz na administracjęNie narzekam na administracje tylko mobilizuje ja do działania a nie do obijania.Proszę wykazywac wiecej inicjatywy a nie tylko przegladac posty.
Może zawsze się nie zgodzić na rezerwacje albo z góry określić takiej osobie, że czeka np. tydzień i ani dnia dużej. Sprzedający swój rozum mają i sami godzą się na to na co chcą.Bunia pisze: Racja. To troche nieładnie tak rezerwowac a potem się z tego wycofywac.Osoba sprzedająca lub prowadząca bazarek wtedy niewie co ma robic,a i tez są inne osoby przyblokowane bo by tez chętnie cos kupily.Istnieje forum czy są bazarki ale jak widac admini wcale nie czuwaja nad tym co sie dzieje czy jest przestegany regulamin.
Bunia jak dobrze,ze Ciebie mamy inaczej by forum padlo,gdzie bylas jak Cie nie bylo?Bunia pisze:Wiem,że jeszcze nie ma bo jak widac jest to forum jeszcze niedopracowane.Panna Fiu Fiu pisze:Ale jeszcze nie ma regulaminu dotyczącego rezerwacji, Buniu. Więc nie wiem czemu narzekasz na administracjęNie narzekam na administracje tylko mobilizuje ja do działania a nie do obijania.Proszę wykazywac wiecej inicjatywy a nie tylko przegladac posty.
Widzisz ruby jedynie ty mnie doceniasz dziękuję bardzo,widac ty mnie rozumiesz bo inni by tylko dawali ostrzeżenia.Ale to nic bo jak widać niektórych prawda kole.Napisałabym więcej ale zaraz zrobi się dym.ruby pisze:Bunia jak dobrze,ze Ciebie mamy inaczej by forum padlo,gdzie bylas jak Cie nie bylo?Bunia pisze:Wiem,że jeszcze nie ma bo jak widac jest to forum jeszcze niedopracowane.Panna Fiu Fiu pisze:Ale jeszcze nie ma regulaminu dotyczącego rezerwacji, Buniu. Więc nie wiem czemu narzekasz na administracjęNie narzekam na administracje tylko mobilizuje ja do działania a nie do obijania.Proszę wykazywac wiecej inicjatywy a nie tylko przegladac posty.
Aha to dziękuję za wyjaśnienie.Panna Fiu Fiu pisze:Można wysłać któremuś z adminów taki obraz lub potwierdzenie i po zamazaniu danych osobowych admin wklei zdjęcie