♥pusty chlewik♥ [*]Daisy,Lola,Lucy & Yeti[*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Dropsio

Re: ♥Lola♣Lucy♠Daisy♦Yeti♪

Post autor: Dropsio »

Spryciule :love:
Ale ale! ANYA, Ty w torebce truskawki nosisz? :szczerbaty: Czy to dla panienek specjalnie? :)
ANYA

Post autor: ANYA »

Dropsio pisze:Spryciule :love:
Ale ale! ANYA, Ty w torebce truskawki nosisz? :szczerbaty: Czy to dla panienek specjalnie? :)
:D jadlam z moim synkiem po drodze jak jechalam do Ruby, potem wlozylam do torebki i zapomnialam. Mialam dac dziewczynom ale wypadlo mi z glowy. Ale co tam same sie poczestowaly spryciule. Lola nasladowala Ryana, bo ten mi zawsze grzebie w torebce jak postawie na podloge.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Przyznaj się Anya, że chciałaś zachować truskawki na drogę powrotną, ale dziewczyny cię przechytrzyły :neener: :laugh:

Jak reszta się zachowuje bez Loli? Na pewno zauważyły jej brak :( Siedziały wszystkie razem w klatce czy parami?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ruby

Post autor: ruby »

Wczoraj w tej najgorszej chwili, gdy Lolusia odchodzila podniosly larmo ,zaczely skrzypiec i biegac po klatce, potem siedzialy w tym kacie,gdzie Lola wczesniej spala,a dzis juz ok, tylko takie markotne sa, najbardziej Daisy,bo one razem na spacery po domu chodzily
ANYA

To moze wykastruje Diabelka i wlozymy razem, zobaczymy czy sie dogada z twoimi pannami. On napewno bedzie zabieral na wycieczki Daisy i nie pozwoli sie nudzic Twoim pannom.

PS Dropsio nie mialam zamiaru ukrywac truskawek :neener:
ruby

Post autor: ruby »

Anya jasne, ja sie zgodze a ty powiesz nie
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Sprobujcie z Lewisem :)
ANYA

Nie powiem nie jak sie Diablo dogada z dziewczynami. Dlaczego mialabym powiedziec, ze nie? Myslisz, ze ja chce zeby on cale zycie siedzial w klatce? Z zadna moja swinka on sie nie dogada bo moje swinki go nie chca. On jest najslabszy z nich, najmniejszy i reszta sie na nim wyzywa. A diabelek jest taki wesolutki, zamiast gryzc sie z chlopakami to woli sie bawic. Jest mi go naprawde szkoda, a wiem, ze u Ciebie mialby super zycie jezeli dziewczyny go zaakceptuja. Mozemy o tym pogadac.

Pour Lewisa balabym sie wlozyc do dziewczyn, chociaz tak czy owak go musze wykastrowac wiec mozemy zobaczyc. Ale Lewis ma szanse sie dogadac z Alfem bo on sie Alfa boi. Ryanowi sie poddal, wiec jest szansa.
Jest mi poprostu przykro jak patrze na moje swinki, ktore sa same. Alf zupelnie zeswirowal i koniecznie z kims musze go polaczyc. Problem w tym, ze nie wiem kto jest bardziej agresywny, on czy Lewis do swinek.
Awatar użytkownika
jadziulka
Miejscowość: Lubin
Kontakt:

Post autor: jadziulka »

Ha ha ten numer z torebka świetny:)
Same sie obsłużyły i juz;)
zagli

Post autor: zagli »

Dziewczyny to genialny pomysł! Diabełek będzie szczęśliwszy, dziewczyny się rozruszają. Ania, leć na kastro, to bardzo dobra decyzja!
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”