Klatki C&C
Moderator: Pulpecja
-
Świniomaniaczka
Re: Klatki C&C
RedRightHand jestem bardzo ciekawa, jak wygląda taka wielka klatka
. Mógłbyś wstawić zdjęcie swojej? 
-
RedRightHand
Niestety niewielka (4x35) x (2x35) = 140 x 70, miejsca brakło i polipropylenuŚwiniomaniaczka pisze:RedRightHand jestem bardzo ciekawa, jak wygląda taka wielka klatka. Mógłbyś wstawić zdjęcie swojej?

--
Pozdrawiam, RedRightHand
-
milka
I ja właśnie zabieram się za zrobienie klatki z c&c, pozostało tylko zamówić polipropylen. Gnębi mnie tylko problem umiejscowienia, bo chciałabym aby klatka stała wyżej (aktualna 120 stoi na ławie więc świniolki przyzwyczajone są być wyżej) a nie mam tyle kratek by z nich zrobić podest
-
milka
Ja poprosiłam brata o kupno kratek w UK (na ebay do siebie miał darmową przesyłkę) a że nie chciałam czekać aż przywiezie mi je samochodem latem, więc poprosiłam o wysyłkę. Powiedział że koszt wysyłki do 10kg to w przeliczeniu coś ok 50zł (powyżej 10kg to płaci się za każdy dodatkowy 1kg chyba 1funta, ale nie jestem pewna) I tak oto za klatkę w ilości kratek 5x2 plus piętro 1x2 czyli w sumie 22kratki i 35łączników plus trytytki zapłaciłam prawie 42funty plus wysyłka. Może to i dużo ale dla mnie to był najłatwiejszy sposób uzyskania C&C
-
LadyGuineaPig
Łączenia do C&C .
Witam.
Jestem nowa na forum
.
Jeśli już jest gdzieś taki wątek to przepraszam za zaśmiecanie serwisu, ale ja nie mogłam się go nigdzie doszukać.
.................................................................................
Wiecie może gdzie można kupić takie łączenia do klatek Cavy Cages?
Ja szukałam wszędzie, ale nic.
.

Jestem nowa na forum
Jeśli już jest gdzieś taki wątek to przepraszam za zaśmiecanie serwisu, ale ja nie mogłam się go nigdzie doszukać.
.................................................................................
Wiecie może gdzie można kupić takie łączenia do klatek Cavy Cages?
Ja szukałam wszędzie, ale nic.

- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
-
LadyGuineaPig
Re: Łączenia do C&C .
Tylko, że mnie interesują takie łączenia, ale do zakupu w Polsce
.
Zapomniałam dodać ten szczegół
.
Wie ktoś czy może w OBI , Castoramie lub jakiś innych sklepach?
Słyszałam, że takie coś można dostać na zamówienie, ale jeśli na zamówienie to gdzie złożyć to zamówienie?
.
Zapomniałam dodać ten szczegół
Wie ktoś czy może w OBI , Castoramie lub jakiś innych sklepach?
Słyszałam, że takie coś można dostać na zamówienie, ale jeśli na zamówienie to gdzie złożyć to zamówienie?
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Łączenia do C&C .
W Polsce nie dostaniesz, bo u nas nie ma w ogóle takich kratek.