O tym samym pomyślałammartuś pisze:To po fryzjerze poprosimy nowy komiks z Isią w roli głównej
Szczęśliwy dom, gdzie świnki są:)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
twojawiernafanka
Re: Szczęśliwy dom, gdzie świnki są:)
- AQQ
- Miejscowość: Będzin
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Z nożyczkami w roli głównej 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- kakazuma
- Miejscowość: Opole
- Kontakt:
Isiaczek odpoczywa po przegranej walce z nożyczkami

A oto i rezultat..teraz to dopiero nie wiadomo, gdzie początek a gdzie koniec świnki:)

A tak się chłodzimy..

Przyznaję się bez bicia, że kiedy strzygę Isię to nie mam litości - tnę jak popadnie, byle krótko było. Dla niej to przecież bez różnicy jak wygląda, najważniejsza jest wygoda, a i dla mnie Isia zawsze będzie piękna, najpiękniejsza. Poza tym uważam, że taka "fryzura" ją odmładza
Przy okazji odkryłam na pupie łysy placek z małym strupkiem i trochę łupieżu, miejsce niebolesne ani nie drażniące, może jakaś pozostałość grzybka?
Niby oglądałam je wszystkie, ale naprawdę isiowe futro jest po prostu nie do pokonania. Póki co wystrzygłam i posmarowałam imaverolem.
A włosy przy pipusi to chyba już na zawsze zafarbowały na żółto

A oto i rezultat..teraz to dopiero nie wiadomo, gdzie początek a gdzie koniec świnki:)

A tak się chłodzimy..

Przyznaję się bez bicia, że kiedy strzygę Isię to nie mam litości - tnę jak popadnie, byle krótko było. Dla niej to przecież bez różnicy jak wygląda, najważniejsza jest wygoda, a i dla mnie Isia zawsze będzie piękna, najpiękniejsza. Poza tym uważam, że taka "fryzura" ją odmładza
Przy okazji odkryłam na pupie łysy placek z małym strupkiem i trochę łupieżu, miejsce niebolesne ani nie drażniące, może jakaś pozostałość grzybka?
Niby oglądałam je wszystkie, ale naprawdę isiowe futro jest po prostu nie do pokonania. Póki co wystrzygłam i posmarowałam imaverolem.
A włosy przy pipusi to chyba już na zawsze zafarbowały na żółto
-
Laraine
kakazuma nie przejmuj się, ja też moje panny tnę jak popadnie
tak jak piszesz, byle jak najkrócej. Moje dzisiaj też fryzjera zaliczyły
Isia jest przepiękna w nowej fryzurce 
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
O dziewczyny się pokazały
Patent z lodem rewelacja - też o tym myślałam.
Isia jest cudna z włosami i bez i na pewno docenia, że jej trochę chłodniej, ale jak ona ma to powiedzieć? No, chyba, że w komiksie
Patent z lodem rewelacja - też o tym myślałam.
Isia jest cudna z włosami i bez i na pewno docenia, że jej trochę chłodniej, ale jak ona ma to powiedzieć? No, chyba, że w komiksie
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Na pewno jej teraz lepiej
ale rzeczywiście wygląda tak samo z jednej i z drugiej strony, więc jak będziesz się chciała do pyszczka przytulić to uważaj, bo można się strasznie oszukać

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Moja Nala też ma żółty zadekkakazuma pisze:A włosy przy pipusi to chyba już na zawsze zafarbowały na żółto
Może Isi coś się zrobiło na skórze przez to długie futro? Jakieś odparzenie albo własnie grzybek tak jak myślisz