Wszystko o klatkach
Moderator: Pulpecja
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: przegrodzona klatka - dobry pomysł?
A poradźcie, czym i jak przegodzić klatkę, oczywiście chodzi mi o działanie bardzo tymczasowe, w okresie łączenia.
Ja mam podwójną kratką metalową (można ją kupić w sklepach ogrodniczych). Przy okazji to też jest paśnik:)
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
A ja mam na balkonie rolkę siatki metalowej o dość drobnych oczkach - ocynkowanej. Chętnie sie podzielę. Na moje oko mozna odciąć kawałek takiej siatki i użyć do przedzielenia klatki, tylko trzeba byłoby pewnie oprawić w jakieś listewki, żeby świnki się nie pokaleczyły.
a z tym mieszkaniem w podzielonej to może byc skuteczne, a może tak już zostać, nigdy nie wiesz tego.
jak to kratka? pokazalabyś...Elizzy pisze:Ja mam podwójną kratką metalową (można ją kupić w sklepach ogrodniczych). Przy okazji to też jest paśnik:)
a z tym mieszkaniem w podzielonej to może byc skuteczne, a może tak już zostać, nigdy nie wiesz tego.
To chyba mówisz o mojej siatce - chłopaki mieszkają w wybiegu z niej zrobionym
Mają okienko widzeń, przez które się nienawidzą. Końcówki można zwinąć w rulonik, wtedy ostre końce chowają się do środka. Problem jest taki, że siatka jest giętka, więc raczej trzeba zabezpieczyć czymś dół, żeby któraś nie przelazła.

Klatka bez krat - nasz trzypietrowy dom :)

Witajcie,
W końcu udało nam się ukończyć dom dla naszej pannicy. Powstała całkiem ogromniasta klatka, trzypiętrowa z atrakcjami. Zapraszam do obejrzenia http://www.olgasmile.com/klatka-dla-swi ... skiej.html Udało mi się również nagrać film z klatką

Klatkę przygotowaliśmy na stelażu regałów Gorm z Ikea. Zapraszam Olga Smile

Re: Klatka bez krat - nasz trzypietrowy dom :)
No ja osobiście jestem w szoku
Zdecydowanie świnka ma gdzie biegać
Jedyne czego jej brakuję, to koleżanka (albo koleżanki jak na taki metraż przystało
) Gratuluję pomysłowości i zdolnych rączek 

-
- Miejscowość: Jelenia Góra
- Kontakt:
mieszkanko dla swinki wyglada super ,ale gdzie swinka na fotkach? albo na filmiku jak lazi i sie kreci po tym domku?
No jak to gdzie, są zdjęcia
W trakcie kręcenia była poza domkiem
W trakcie zdjęć już była na miejscu