Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]
U nas wszystko dobrze mam nadzieję, że nie tęskniliście
W ostatni weekend byłam ze znajomymi w Mielnie, trochę poszaleliśmy, więc musiałam iść do pracy. Teraz nie mam tyle czasu, żeby wchodzić na forum. Szkatuła ma się dobrze, spokój jej służy, całymi dniami się wyleguje, a jak tylko usłyszy, że wchodzę po schodach to podnosi niesamowity KWWWWIK i czeka na ogóra albo coś innego równie smacznego
Niedawno spróbowała banana, bardzo jej zasmakował choć na początku strzelała miny
Potem obgryzła kłodę w klatce, która "robi za schodek"do wyjścia
No i w końcu zasłużony odpoczynek Główka, aż sama leci na dół i oczka się zamykają
Takie to moje wredne....wykorzysta, wybawi się i pójdzie spać
W ostatni weekend byłam ze znajomymi w Mielnie, trochę poszaleliśmy, więc musiałam iść do pracy. Teraz nie mam tyle czasu, żeby wchodzić na forum. Szkatuła ma się dobrze, spokój jej służy, całymi dniami się wyleguje, a jak tylko usłyszy, że wchodzę po schodach to podnosi niesamowity KWWWWIK i czeka na ogóra albo coś innego równie smacznego
Niedawno spróbowała banana, bardzo jej zasmakował choć na początku strzelała miny
Potem obgryzła kłodę w klatce, która "robi za schodek"do wyjścia
No i w końcu zasłużony odpoczynek Główka, aż sama leci na dół i oczka się zamykają
Takie to moje wredne....wykorzysta, wybawi się i pójdzie spać
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Mnie zawsze rozwalają miny świnek, które jedzą banana Podchodzą, kręcą głową, niewiedzą z której strony ugryźć a później łapią w paszczę i uciekają
- Dzima
- Kontakt:
W nocy była okropna burza, więc rano wzięłam Szkatułę do łóżka, żeby się trochę zrelaksowała....choć wydaje mi się, że nic sobie z grzmotów nie robiła, bo spała jak kamień
Zdjęcia mogą być trochę ciemne, bo nie chciałam jej błyskać fleszem po oczach.
Głaszcz! Powiadam!!
Sesja "od doopy" strony
Potem było czesanko
Nie zabieraj jeszcze grzebienia! Czesz Królową!!
A po wyczesaniu zauważyłam, że strasznie dużo kłaków zgubiła:
Czy to normalne, że aż tak kłaczy? Czy może brakuje jej jakiś witamin?
Aha...i żeby nie było, że syfię sobie w łóżku , Szkatuła była na swoim prywatnym kocyku (zakupionym na jakimś bazarku jeszcze ze starej Caviarni)
Zdjęcia mogą być trochę ciemne, bo nie chciałam jej błyskać fleszem po oczach.
Głaszcz! Powiadam!!
Sesja "od doopy" strony
Potem było czesanko
Nie zabieraj jeszcze grzebienia! Czesz Królową!!
A po wyczesaniu zauważyłam, że strasznie dużo kłaków zgubiła:
Czy to normalne, że aż tak kłaczy? Czy może brakuje jej jakiś witamin?
Aha...i żeby nie było, że syfię sobie w łóżku , Szkatuła była na swoim prywatnym kocyku (zakupionym na jakimś bazarku jeszcze ze starej Caviarni)
Pyrka
- Emi
- Miejscowość: Radom / Poznań
- Kontakt:
Dzima moje Panny tez kłaczą więc jak dla mnie to norma
Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
- Dzima
- Kontakt:
Szkatuła dała właśnie piękny koncert ćwierkania schowała się za tapczanem i zaczęła ćwierkać, przez pierwsze 5min w ogóle się nie zorientowałam, że to ona! Miałam telefon pod ręką i nagrałam na dyktafon jej świergot, ale jak chciałam wsunąć rękę do niej i nagrać wideo to skończyła
Pyrka
- Emi
- Miejscowość: Radom / Poznań
- Kontakt:
nudzi się i temu ćwierka u mnie czasem Nolducha tak robi
Za Tęczowym Mostem
- Dzima
- Kontakt:
Ja to słyszałam pierwszy raz w wykonaniu Szkatuły. To Chelsea była tą ćwierkającą
Pyrka