Zira [Katowice] - wieczny tymczas SPŚM - za TM [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Tysia

Re: Zira(Katowice) wstępna rezerwacja:)

Post autor: Tysia »

Jest "śmiesznie" ciąży nie ma. Zrobione usg, na którym nic nie widać, dodatkowo obmaca, bo może jednak gdzieś się schował, ale nic. Za to mamy dużo większe problemy.. nie wiadomo co z sercem, słychać szmery, stąd ten oddech może być, obrys brzucha może być przez problemy z krążeniem, ewentualnie mamy jeszcze pasażerów na gapę, co by tłumaczyło biegunkę i duży przyrost wagi. Nawet przy zastrzyku Pan doktor był zdziwiony, że łapa taka chuda, a bebech ogromny. Do tego wyciekło coś z nosa, a górne siekacze mają brzydki kolor, dolne idealne. Jutro wizyta, kolejny pakiet zastrzyków. Mam nadzieję chociaż, że biegunka trochę przejdzie. Jutro zobaczymy co dalej i będziemy się diagnozować. W środę w przychodni ma być Pani kardiolog, więc długo nie będziemy czekać. :tired:
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Jestem w szoku! :shock: Na mój gust ten brzuch naprawdę się ruszał...
Tysia

Oh jeszcze nie jedna świnia nas zaskoczy, skoro lekarz był zdziwiony.. Ja ma tylko wielką nadzieję, że uda się ją wyprowadzić na prostą.
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Trzymam kciuki za słodką czarnulkę! :fingerscrossed:
Ewaunia

Post autor: Ewaunia »

Ale wieści! :shock:
:fingerscrossed: za całkowity powrót do zdrowia.
hanel3

Post autor: hanel3 »

Ale rewelacje..... nie ma co. :fingerscrossed:
fenek

Post autor: fenek »

:sadness: trzymam kciuki
Tysia

Coś apetyt przestał dopisywać, poza tym warzywa nie bardzo teraz może. Miałam jeszcze moją mieszankę po Floci i chyba smakuje, bo Zira sama chwyta strzykawkę :) Mądry świń :102:
Karenik

Post autor: Karenik »

Jak po nocy?
Tysia

Średnio, przed chwilą wróciłyśmy od weta. Biegunkę ma nadal, świsty też, więc raczej kardiolog koniecznie. Nie chce jeść, czyli strzykawka zostaje. Zaraz idziemy się karmić.. Siedzi w kącie, teraz wydaje jakieś przerażające dźwięki... Jutro porobimy badania, co będzie koszmarem, bo zrobienie zastrzyku, to cud..
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”