Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Prawie 6 kg szczęścia i niecałe 3kg tymczasowej radości

Post autor: Cynthia »

dortezka pisze: czy to oznacza, że nie tylko ja nie mam jeszcze karniszy i firanek? :szczerbaty:

(nie mówiąc o tym że nadal śpię na dmuchanym materacu a zamiast szaf w sypialni mam kartony :nie_powiem: )
Tak, ja też nie mam karniszy i firanek, ale mam rolety, bo chyba by mnie szlag trafił, jakby mi tak ciągle dzioby do mieszkania wsadzali (a przyznam, że momentami w czasie remontu i jak żeśmy się wprowadzali, miałam wrażenie, że sąsiedzi zrezygnowali z oglądania telenowel, a obserwują co się u Nas dzieje).
Mam szafę, bo bez szafy chyba byśmy utonęli w moich ciuchach...
Ale książki nadal leżą w pudłach na podłodze, teraz przymierzamy się do regału i biurka...
Łóżko mam, przez przypadek, bo nie mogliśmy wybrać i też mieliśmy spać na materacu... Ale tak nam się jedno spodobało (tapicerowane, nie takie co mam oddzielnie materac) btw fioletowe, że stwierdziliśmy a co nam tam, bierzemy...
Dortezko, i mam wycieraczkę przed drzwiami, ale nie mam dzwonka za to :laugh:

ANYA, ja uwielbiam swoje panele... Dlatego świnie mają zakaz sikania na nie :szczerbaty:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

aaa.. to dzwonek mam.. już był :szczerbaty: ale wycieraczki dalej nie ma.. na dole przy wejściu do klatki nam sprezentowali więc jakoś się na własną jeszcze nie zdecydowaliśmy :lol:
rolet też nie mamy :ups: ale nam za bardzo nie ma jak zaglądać.. a sąsiedzi wchodzą jak do siebie (my do niech też) więc tym bardziej nie ma się przed kim chować.. dokarmiają i pieszczą świnie, tym bardziej niech wchodzą kiedy chcą :laugh:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Przyznajcie się baby, że to WY demolujecie swoje mieszkania, żeby przeprowadzać remonty!? :szczerbaty: :laugh: A przed TŻ-tami gracie: "No co te świnie narobiły?"
ANYA na pewno tapetę z synkiem skrobała, przecież jej panowie to aniołki ( :lol: 8-) )
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima wydało się! nawet kiedyś była taka reklama, co to babka wpuszcza psa do pokoju gdzie jest kot i udaje że sam się tam dostał :rotfl:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

dortezka pisze:Dzima wydało się! nawet kiedyś była taka reklama, co to babka wpuszcza psa do pokoju gdzie jest kot i udaje że sam się tam dostał :rotfl:
Tia, a my tak wpuszczamy świnie i udajemy, że nie wiemy skąd te zniszczenia :laugh:
BTW, może zaproponować temu bankowi zrobienie reklamy ze świniami :szczerbaty:
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzima pisze:Przyznajcie się baby, że to WY demolujecie swoje mieszkania, żeby przeprowadzać remonty!? :szczerbaty: :laugh: A przed TŻ-tami gracie: "No co te świnie narobiły?"
ANYA na pewno tapetę z synkiem skrobała, przecież jej panowie to aniołki ( :lol: 8-) )
Moj TZ nie mieszka ze mna wiec nie musze sie tlumaczyc :neener: robie co chce i urzadzam jak chce a raczej na ile mnie stac
odeta89

Post autor: odeta89 »

Ostatnio mówię:" Kochanie ja tak sobie myślałam, gdzie by tu bezpiecznie świnie ulokować w naszym przyszłym mieszkaniu (rozpoczynamy poszukiwania około kwietnia jak będę miała zdolność kredytową) ... ( :? - mina TŻ) ... tak sobie wymyśliłam, że musimy mieć dużą kuchnię: wypierdzielimy stół, część zbędnych szafek, zrobimy dobre zabezpieczenia i zobacz jaki pożytek - i tak większość czasu będę spędzać w kuchni, a to dwa w jednym. Jeszcze tylko miejsce na laptopa muszę znaleźć i masz mnie z głowy.
Mina TŻ: :o :o :o
Awatar użytkownika
Beth
Miejscowość: Rybnik
Kontakt:

Post autor: Beth »

Ja jestem zakochana w sypialni Cythi cały czas marudzę TŻ jaki ma sufit piękny i do tego ten kolor. :love:

Kubuniu prosi o zdjęcia swojej księżniczki a ciotka Beth to wiadomo kogo :szczerbaty:
Aktualizacja WPA
Obrazek
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Beth pisze:Ja jestem zakochana w sypialni Cynthii cały czas marudzę TŻ jaki ma sufit piękny i do tego ten kolor. :love:

Kubuniu prosi o zdjęcia swojej księżniczki a ciotka Beth to wiadomo kogo :szczerbaty:
Dla Kubusia będą zdjęcia i dla Cioci Beth też poprosimy Flair - Zuzę o zapozowanie...
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Nie da się nie kochać Meridy

Obrazek

Dla cioci Beth

Flair trochę nieśmiała

Obrazek