Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Prawie 6 kg szczęścia i niecałe 3kg tymczasowej radości

Post autor: Cynthia »

dortezka pisze:to Cię świnie zrobiły.. co im będziesz ograniczała wolność :D one akurat miały ochotę pospacerować po jadalni a nie kuchni :D
Dobrze że nie postanowiły zwiedzić salonu :laugh:

Zdecydowanie ta trójka jest najbardziej ciekawska, Gingu chętnie zwiedza i sprawdza, Miracle podobnie. Dream to mały tchórz, ale jak tamte pójdą to i ona, czemu nie... Flow i Whisper są bardziej stacjonarne, a puszczenie wolno Flair po mieszkaniu oznaczałoby, że już jej nie znajdę :laugh:

Kocham te moje baby futrzane, one zawsze poprawiają mi nastrój, zwłaszcza gdy drą się jak opętane na krojenie czegokolwiek w kuchni, lub chrupią miarowo to, co dostały. Uwielbiam ten odgłos chrupania :love:
ANYA

Post autor: ANYA »

Teraz juz bedziesz wiedziala, zeby nie robic zagrody. Dziewczyny chca byc wolne :laugh:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Ale ja mam odnowione mieszkanie, i chciałabym żeby jeszcze jakiś czas dobrze wyglądało... :szczerbaty:
Zresztą, boję się, że jak latają po kafelkach to zmarzną :think:
ANYA

Cynthia pisze:Ale ja mam odnowione mieszkanie, i chciałabym żeby jeszcze jakiś czas dobrze wyglądało... :szczerbaty:
Odnowisz jeszcze raz :laugh: niedlugo i tak Ci sie znudzi i bedzie pretekst zeby zrobic remont :D
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

ANYA pisze:
Cynthia pisze:Ale ja mam odnowione mieszkanie, i chciałabym żeby jeszcze jakiś czas dobrze wyglądało... :szczerbaty:
Odnowisz jeszcze raz :laugh: niedlugo i tak Ci sie znudzi i bedzie pretekst zeby zrobic remont :D
Już bym chętnie sypialnie przemalowała na chabrowy (jest fioletowa) z białymi elementami :laugh: Ładniejsze dodatki można dostać w sklepie do tej kolorystyki
ANYA

Chabrowy jest super. Tez mam teraz sypialnie w fioletach i chce zrobic jakies poemieszczenie w chabrowym
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Ja mam wyciętą w suficie wnękę w kształcie księżyca, podświetloną, pomalowaną na biało. Białe okna, parapety, szafa. Ściany fioletowe, łóżko też. Półki będą białe i narzuta na łóżko też, i lustro w białej oprawie, i białe firanki, białe karnisze :love: Ładnie będzie jak wreszcie skończymy urządzanie.
Salon mam żółty z caffe-latte, jadalnie dwuzieloną - jak trawa i jak oliwki, a świnkowy pokój jest czerwono szary.... Energetyczne wnętrza :laugh:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Cynthio.. ja się do swojego wprowadziłam jakoś chwilę przed Tobą a już się nadaje do odświeżenia.. szczególnie w okolicach kojca świni :szczerbaty:
Po panelach też się boję je puszczać.. puściłam ostatnio na chwilę (wszyscy tu puszczają, pomyślałam "Czemu nie") i miałam wrażenie że one czuły że będzie wybieg i wszystkie trzymały siury akurat na ten moment :glowawmur:
Cynthia pisze:Ja mam wyciętą w suficie wnękę w kształcie księżyca, podświetloną, pomalowaną na biało. Białe okna, parapety, szafa. Ściany fioletowe, łóżko też. Półki będą białe i narzuta na łóżko też, i lustro w białej oprawie, i białe firanki, białe karnisze :love: Ładnie będzie jak wreszcie skończymy urządzanie.
czy to oznacza, że nie tylko ja nie mam jeszcze karniszy i firanek? :szczerbaty:

(nie mówiąc o tym że nadal śpię na dmuchanym materacu a zamiast szaf w sypialni mam kartony :nie_powiem: )
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

Ja nie mam firanek i puszczam swinie na panele bo nie lubie tego koloru i musze je kiedys zmienic :D
Tapeta tez sie swinkom nie spodobala i juz sie jej pozbyly do polowy :D zreszta mi tez sie znudzila. Ile mozna miec ta sama tapete? U mnie juz jest 3,5 roku.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ANYA pisze:Ja nie mam firanek i puszczam swinie na panele bo nie lubie tego koloru i musze je kiedys zmienic.
Tapeta tez sie swinkom nie spodobala i juz sie jej pozbyly do polowy.. zreszta mi tez sie znudzila. Ile mozna miec ta sama tapete? U mnie juz jest 3,5 roku.
:rotfl:
dobry pomysł na zmuszenie się do remontu :D

ja nim zacznę myśleć o remoncie, to chciałabym wykończyć mieszkanie :lol: datego jeszcze mi szkoda tego, czy tamtego.. choć nie powiem.. pomarańczowa ściana ze śladami po pietruszce wygląda pięknie :laugh:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”