szynszylka inna niż wszystkie
Moderator: silje
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: szynszylka inna niż wszystkie
pod bródką średnio, ale bardzo lubi masaż uszek
- martu.ha
- Kontakt:
Żabka się obraziła, że nikt się już nią interesuje
A poważnie to już się oczko wyleczyło i teraz czeka na swojego narzeczonego, który w święta miał zajechać do Warszawy. Mam nadzieję, że się szybko spotkają, bo Żabula potrzebuje kompana do zabaw

A poważnie to już się oczko wyleczyło i teraz czeka na swojego narzeczonego, który w święta miał zajechać do Warszawy. Mam nadzieję, że się szybko spotkają, bo Żabula potrzebuje kompana do zabaw

Super!!! Ja widzę, że Ty to się w swatkę bawisz
. Oby randka się udała
, bo Żabka sama zostać nie może
A może jakieś zdjęcie
tej piękności
...?

- martu.ha
- Kontakt:
ech, jak pech to pech.
Alonzo - przyszły partner Żabki jest już po kastracji, jest w Warszawie u Dream i czeka. A Żabka dostała zapalenia pęcherza i się leczy. No ale mam nadzieję, że szybko z tego wyjdzie, zaakceptuje kolegę i będą mogli szczęśliwie zamieszkać w nowym domku, który też już się doczekać nie może, kiedy kulki dojadą
Nie chcę zapeszać, no ale można już Żabowy wątek do zarezerwowanych przenieść
Alonzo - przyszły partner Żabki jest już po kastracji, jest w Warszawie u Dream i czeka. A Żabka dostała zapalenia pęcherza i się leczy. No ale mam nadzieję, że szybko z tego wyjdzie, zaakceptuje kolegę i będą mogli szczęśliwie zamieszkać w nowym domku, który też już się doczekać nie może, kiedy kulki dojadą

Nie chcę zapeszać, no ale można już Żabowy wątek do zarezerwowanych przenieść

To zdrówka dla Żabki
. I super, że już czeka na nią DS
!

- martu.ha
- Kontakt:
No, dziewczyna w niedzielę jedzie na randkę z Alonzo - to jej przyszły partner.
Oby grzeczna była
Oby grzeczna była

- martu.ha
- Kontakt:
No i koniec końców wyszło tak, że zamiast oddać jedną szynszylę, wzięłam jedną, czyli Żabka i Alonzo są oboje u mnie do czasu znalezienia transportu do Szczecina. Albo do połowy lutego, bo wtedy Kiwi, która adoptuje ich ma być w Warszawie.
Ale żeby Żabka była zachwycona nowym towarzystwem to nie powiem. Niestety przegania go, obsikała biedaka i wyrwała mu trochę kłaczków. Wielkiej agresji na szczęście nie ma, więc mam nadzieję, że z czasem się dogadają.
Na razie, głównie dla mojego spokoju kontakt tylko przez kratki, będą wspólnie szaleć na wybiegu. Alonzo jest mega słodziakiem, zero agresji, chce tylko się przytulać i iskać. Jest takim jeszcze dzieciakiem, ma ok. 4 miesięcy.
Można wątek przenieść do zarezerwowanych no i zobaczymy, czy się będą jeszcze przytulać
Ale żeby Żabka była zachwycona nowym towarzystwem to nie powiem. Niestety przegania go, obsikała biedaka i wyrwała mu trochę kłaczków. Wielkiej agresji na szczęście nie ma, więc mam nadzieję, że z czasem się dogadają.
Na razie, głównie dla mojego spokoju kontakt tylko przez kratki, będą wspólnie szaleć na wybiegu. Alonzo jest mega słodziakiem, zero agresji, chce tylko się przytulać i iskać. Jest takim jeszcze dzieciakiem, ma ok. 4 miesięcy.
Można wątek przenieść do zarezerwowanych no i zobaczymy, czy się będą jeszcze przytulać

-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Zazdraszczam przebywania z szylkami 

TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- martu.ha
- Kontakt:
oj, nie zazdraszczaj 
nie to, żebym miała coś przeciw tym puchatym kulkom, ale ta moja wyjątkowo chorowita i do tego wredna
ale podobno samiczki tak mają

nie to, żebym miała coś przeciw tym puchatym kulkom, ale ta moja wyjątkowo chorowita i do tego wredna