2 cudownych Panów do adopcji - Strzelin wst.rezerwacja

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

elivevaa

Re: 2 cudownych Panów do adopcji - Strzelin wst.rezerwacja

Post autor: elivevaa »

Derwuś klatkę będę szykowała jak chłopcy będą mieli przyjechać i mam nadzieję że będzie im się podobało :świnka1: . Tunele też już się szyją :D . Czekam z wielką niecierpliwością na swoich pieszczochów :love:
Palomino

Post autor: Palomino »

uhuhuhu troszkę mnie nie było na forum a tu takie niusy!! :yahoo:
postaram się jutro foteczki chłopcom zrobić :)
Są bardzo grzeczni, coraz bardziej kontaktowi, nawet sami przychodzą kiedy daję im świeżej wody/sianko/warzywka czy granulacik :love:

Pozdrawiamy
elivevaa

Fajnie że resocjalizacja chłopaków przebiega prawidłowo i że są kontaktowi i grzeczni :buzki: Miło słyszeć że zachowują się jak na świniaki przystało. Wiem to bo moje poprzednie prosiaczki też chodziły za swoim ludziem jak dostawały granulacik/sianko/woda i warzywka. Oczywiście wszystkiego chciały popróbować. Łakomczuchy :rotfl:
Oczywiście czekam na nowe fotki maluchów :102:
elivevaa

Z coraz większą niecierpliwością czekam na prosiaczki :!: Marzy mi się żeby je przytulić, wyczochrać i oddać im swoje serducho :mrgreen: A tu jeszcze taka ziiiima :angry: Kiedy będą zdjęcia prosiątek :?:
liwus

Post autor: liwus »

już niedlugo ma być cieplej :D także coraz bliżej waszego spotkania...
elivevaa

Transport musi się znaleźć do Białej Podl. a w domu już niecierpliwość wielka. Rodzinka mówi, żeby pójść do sklepu i kupić prosiaczki, ale ja liczę, że przyjadą do mnie Miś i Rubinek :fingerscrossed: Na wschodzie zima nie odpuszcza jest - 13 dziś :angry:
elivevaa

Hej, hej co się dzieje z Misiem i Rubinem :?:
Palomino

Post autor: Palomino »

z chłopcami wszystko ok,zaraz powiem mojej siostrze ,żeby obfociła chłopców :)
mam teraz urwanie głowy- sesja na studiach i masa nauki,egzaminy :/ ostatnio dwa dni pod rząd spałam jedynie po 2 h,trzeciego dnia aż 5h :/
dziś spałam od 23-9 i obudziłam się z takim bólem głowy,że masakra :/

Chłopcy urośli,są bardzo grzeczni
Można przy nich wszystko robić,ale jeszcze troszkę boją się momentu łapania ich (ale po tym co przeszli to wcale się nie dziwię!)-po wzięciu na ręce jest już ok
foteczki powinny być niebawem
a ja lecę do nauki...czeka mnie w tym roku jeszcze egzamin inżynierski, oddanie pracy inż i obrona o.O :help:

edit:
-----------------------------------------------
Ok proszę Państwaaaaa oto chłopcy :love:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

całujemy łapkę!! :love:
Obrazek

Zwróćcie uwagę na zmianę jaka zaszła w prosiaczkach! Pożegnaliśmy grzybka,pożegnaliśmy wszołki! Futerko ślicznie lśni, chłopcy mają zadowolone minki a nie przerażone jak kiedyś :yahoo:
elivevaa

Pysiaki mają ładnie zaokrąglone boczki i takie ciekawskie pysie, zainteresowanie otaczającym je światem :yahoo:
Jedzenie dla prosiątek już mam i zastanawiałam się czy kupić im jeszcze chipsy z lucerną, marchewką. Pomyślałam, że takie rzeczy to kupie jak będą już prosiaczki to nie jest karma pierwszej potrzeby :lol: Teraz już czekam spokojnie na przyjazd chłopaków do mnie :glowawmur:
Domyśliłam się, że ktoś tu ma jakieś egzaminy, ale mam nadzieję że idą dobrze i będzie niedługo finał i chwila przerwy :D Powodzenia życzę w obronie pracy inżynierskiej trzymam mocno :fingerscrossed:
Karenik

Post autor: Karenik »

Co u chłopców?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”