Speedy - już w DS :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

boe22

Re: Speedy - rezerwacja dla boe22

Post autor: boe22 »

Speedy już w domu. Pierwszy świń zestresowany, prawie depresja, ale Speedy całkiem nieźle jak na początek. Już wiadomo kto tu będzie rządził! W istocie imię pasuje do tego prosiaka. Ale w stosunku do mnie bardzo ufny. Cały wieczór śpiewa na moich rękach! Jedynym wyzwaniem będzie zaprzyjaźnienie dwóch warchlaczków. Tak czy inaczej na pewno tu zostanie! Poradzimy sobie! ;) :świnka1:
Awatar użytkownika
dr_granda
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Re: Speedy - już w DS :)

Post autor: dr_granda »

Nie pozostaje nic innego jak poprosić o przeniesienie wątku do Uratowanych :jupi:
boe22

:D Świnki nawiązują porozumienie! Wszystko idzie w dobrym kierunku! :D
Wiktoria

Post autor: Wiktoria »

Świetnie! :D
pytająca

Post autor: pytająca »

Ojej, mój kochany Speedzioszek już w nowym domku ;) Gratuluję :shakehands:
Awatar użytkownika
dr_granda
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: dr_granda »

Dziękujemy :jupi:
DS nas właśnie poinformował, że Speedy z kolegą zamieszkali w jednej klatce i w miarę się dogadują. Oby tak dalej :fingerscrossed: :nie_powiem:
kasiek7

Post autor: kasiek7 »

Ciekawe czy wszystkie Speedy rosną na takich urwisów jak moja (mimo że to dziewczynka) :)
boe22

Złożenie broni całkowite! Ja jeszcze dałam sobie radę przy zgrzytach, nie ingerowałam, kłaczki leciały! Ale Pawła musiałam trzymać, żeby się nie wtrącał, w środku nocy chciał biec je ratować. Miałam rację, po 48h pełen sukces! Chłopaki jedzą z jednej miski, zabierają sobie nawzajem co najlepsze kąski świeżego, ale bez przemocy! Pełna zgoda! :D :D :D : Szkoda, że nie trafiłam na Świnkowe Stowarzyszenie prędzej! :D Pozdrawiam wszystkich świnkomaniaków! :D
odeta89

Post autor: odeta89 »

:yahoo: super!
pozdrawiam serdecznie!
boe22

Na chwilę obecną nie jestem w stanie zająć się większą liczbą wszelkiego rodzaju zwierzaków, ale świnki będą u mnie już zawsze! Gdybym w przyszłości podjęła się wziąć kolejnego prosiaka to tylko od was. Miło jest mieć świadomość, że są jeszcze na tym świecie Ludzie, a nie tylko ludziska! :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”