ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

karolinaa

Re: ★★★ Moi Showmani ★★★

Post autor: karolinaa »

Dzima pisze:Ale wielkie szamanko, była wyprzedaż w biedrze? :szczerbaty:
Trafiłaś :lol: Do środy sałaty i zioła 25% taniej - Odeta do Biedronki marsz :laugh: Hurtowe zakupy Cię czekają ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ocho muszę się wybrać :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
odeta89

Post autor: odeta89 »

Faktycznie promo jest :lol: dziś mix sałat i szpinak. Szpinak będzie dziś w wersji testowej, bo nigdy jeszcze chłopaki nie jedli.
ANYA

Post autor: ANYA »

odeta89 pisze:Faktycznie promo jest :lol: dziś mix sałat i szpinak. Szpinak będzie dziś w wersji testowej, bo nigdy jeszcze chłopaki nie jedli.
Moje swinie sie rzucaja na szpinak. Salaty im nie daje bo uwazam ze jest szkodliwa.

PS Gratuluje opalenia. Mialam zapytac sie kiedy sie opalilas bo chyba przegapilam jak to ja ale widzialam na SB ze jednak nie jest ze mna tak zle.
odeta89

:yahoo: wolontariusz :yahoo:
dzięki, dzięki !

obiecałam sobie (wczoraj to było :lol: ), że jak opalę się to opiszę tutaj w wątku wszystkie mojego dotychczasowe tymczasy i świnki na TDT :D teraz tylko muszę TŻ zajęcie na 2h znaleźć :lol:
ANYA

To powiedz Tzowi ze trzeba caly dom wysprzatac :D
Powstawiaj tez foty tymczasow jak masz :D
odeta89

No ba, że foty będą oraz dalsze losy! :)
ANYA

odeta89 pisze:No ba, że foty będą oraz dalsze losy! :)
Super :jupi:
Awatar użytkownika
gren
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: gren »

odeta89 pisze:Lubię offtopics.

Jeszcze, prócz zamiast pytania o chomiki, zamiast świń, wkurza mnie, kiedy mówią "aaaa lepiej zrób sobie dziecko!", albo "po co to robisz, skoro jeszcze dokładasz?", albo "a co jak się urodzi dziecko? komu je oddasz".
no japierdzielę!
takim narodem jesteśmy w większości, że wszędzie upatrujemy chęć zarobienia i biznesu, gdzie rzeczy robione dla własnej przyjemności, które nie są ogarnięte umysłem przez wszystkich, są albo oznaką egoizmu, albo fanaberią.
ja stado kwik mam z egoizmu - lubię je, ot tak sprawia mi przyjemność, nawet sprzątanie bobów, chociaż muszę sobie na nich pogadać, że są niewychowanymi śmierdzielami, że nie robią w jednym miejscu, oraz wierzę w karmę - nieważne kiedy, nieważne gdzie, ważne, że po prostu kiedyś i gdzieś energią, którą wysyłam wróci do mnie. z dwukrotną siłą.
A dziecko? Jestem obciążona genetycznie bliźniakami i mój TŻ (narzeczony :szczerbaty: ) też, więc od razu fan pack się zapowiada - dzieciarnia będzie chowana jak moja siostrzenica - "świnki to świętość mamusi/cioci i tylko ona może je dotykać, chyba, że jesteś grzeczna i świnka ma ochotę posiedzieć z Tobą". taki mam plan.
Jestem doskonałym przykładem na to, że posiadanie bliźniaków i świnek wcale się nie wyklucza :szczerbaty:
Gratuluję kolorku :like:
Dawna grenouille ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Odeta na solarium byłaś? :lol: GRATULACJE! :yahoo: :jupi:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Zablokowany

Wróć do „In Memoriam”