Suchy pokarm

Czyli co powinna, a czego nie może jeść świnka morska

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Silver69

Re: Suchy pokarm

Post autor: Silver69 »

Cześć wszystkim!
Chciałabym moim dziewczynkom kupić VL Zero Classic. Macie jakieś zdanie/opinie na jej temat?
Asia909

Post autor: Asia909 »

Silver69 pisze:Cześć wszystkim!
Chciałabym moim dziewczynkom kupić VL Zero Classic. Macie jakieś zdanie/opinie na jej temat?
Słabej jakości karma, dużo ziarna. ;)
kasia1

Post autor: kasia1 »

apropos vitapolu , w moim zoologu były dla świnek morskich kolba o smaku BEKONU ! świnkom raczej tego nie wolno podawać. I karmy były też w wiaderku prawie samo ziarno oprócz kilku kolorowych kamyczków
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ba... Są o smaku bekony, są o smaku toffi, są czekoladowe...
Te czekoladowe i toffi przerażają mnie chyba bardziej, bo dużo świnek jest własnością kilkuletnich dzieci, a te widząc piękne kolorowe opakowanie z księżniczkami będę pewnie chciały, żeby ich świnka to miała...
Chociaż w składzie, to i to, i to syf....
Granulat w Vitapolu w tekturowych pudełeczkach nie jest aż tak zły, natomiast tego w wiaderkach nie widziałam... Ale podejrzewam, że to coś a'la karma nawagę. :glowawmur:
malwusia9

Post autor: malwusia9 »

moje prosiaczki jedzą versele -laga crispy muesli dziwczynom bardzo smakowało
kasia1

Post autor: kasia1 »

Lena87

Post autor: Lena87 »

Skład:
papryka, pomidor, cukinia, ziemniaki

Świnki nie mogą jeść ziemniaków...
Lena87

Co sądzicie o tym http://animalia.pl/produkt,13654,105,vi ... j-1kg.html ? Czekam za zamówienie i musiałam coś chłopakom kupić, a u mnie w zoologu nie ma zbyt wielkiego wyboru... Chyba jakoś przeżyją na tym granulacie kilka dni
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

To było totalnie niejadalne dla żadnego z moich zwierzów, zaczynając od chomika który zostawiał to w misce a wybierał co lepsze, kończąc na wybrednej śwince. Już lepiej zafunduj im warzywną dietę, przez parę dni nic im się nie stanie, jak będą na sianie i warzywkach. A potem z chęcią się rzucą na suche :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Lena87

Ale moim dziadom to smakuje :szczerbaty: Jedzą nawet chętniej niż CN :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Żywienie”