Platka - DS u Mamajasia
Mea - DS u Pani spod Warszawy
Holly - DS u lovelymary
Świnki trafiły do mnie z TDT u silje, a obecnie są na kwarantannie. Musimy wykluczyć ew. choroby i ciążę.
Prosiaczki płochliwe, ale ciekawskie - już po kilku godzinach zaczęły wychodzić z domku i biegać po klatce. Ciężko je złapać, na rękach zaczynają się wyrywać, ale po chwili robią się spokojniejsze. Te młode istotki powinny się szybko oswoić.
Prawdopodobnie wyrosną na kundelki - peruwianki.
Przedstawiam kuleczki:
imię świnki - Mea
- wiek świnki - ok. 1,5 miesiąca (na 13.01.2014)
- płeć świnki - samiczka
- adopcyjne numerki świnek - 1294
- miejscowość, w której przebywa zwierzę - Grudziądz - Skiti
- historię zwierzęcia, przebyte choroby - świnka uratowana z pseudo, mieszkała w chlewiku
- informacje dot. diety - jesteśmy w trakcie sprawdzania, na razie nie gardzi niczym ze świńskiego menu
- stan adopcji - do adopcji po kwarantannie i wykluczeniu ciąży - DS
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji do innej samiczki
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - PW lub mail: skitunia@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - silje
_______________________________________________________________________________________________________________
imię świnki - Platka
- płeć świnki - samiczka
- adopcyjne numerki świnek - 1295
- miejscowość, w której przebywa zwierzę - Grudziądz - Skiti
- historię zwierzęcia, przebyte choroby- świnka uratowana z pseudo, mieszkała w chlewiku
- informacje dot. diety - jesteśmy w trakcie sprawdzania, na razie nie gardzi niczym ze świńskiego menu
- stan adopcji - do adopcji po kwarantannie i wykluczeniu ciąży - DS
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji do innej samiczki
_______________________________________________________________________________________________________________
imię świnki - Holly
- płeć świnki - samiczka
- adopcyjne numerki świnek - 1296
- miejscowość, w której przebywa zwierzę - ok. Poznania - lovelymary
- historię zwierzęcia, przebyte choroby - świnka uratowana z pseudo, mieszkała w chlewiku
- stan adopcji - do adopcji po kwarantannie i wykluczeniu ciąży - DS u lovelymary
Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia. Obowiązuje wizyta przedadopcyjna.
Mea, Platka, Holly - DS
Moderator: silje
- Skiti
- Miejscowość: Grudziądz
- Kontakt:
Mea, Platka, Holly - DS
Ostatnio zmieniony 10 lut 2014, 8:13 przez Skiti, łącznie zmieniany 16 razy.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Mea, Platka, Holly [Sztum] -2x rez, 1 wolna
Jeszcze nie wiem która wolna. Muszą się te dwie pierwsze osoby zdeklarować
Jak będę wiedziała- zaznaczę w 1poście.
Wszystkie świnki będą do adopcji dopiero po okresie kwarantanny i wykluczeniu ciąży. Czyli za miesiąc, albo i 1,5 jak myślę.
Jak będę wiedziała- zaznaczę w 1poście.
Wszystkie świnki będą do adopcji dopiero po okresie kwarantanny i wykluczeniu ciąży. Czyli za miesiąc, albo i 1,5 jak myślę.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
matko boska czemu takie piękności są tak daleko ode mnie
Odległość to najmniejszy problem , wiem coś o tymmotyleqq pisze:matko boska czemu takie piękności są tak daleko ode mnie
-
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Mea (wolna), Platka (rez), Holly(rez)- [Sztum]
Małe ślicznotki
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Dla mnie jednak problem. Nie wyślę świnki na drugi koniec Polski samej. Ostatnio Maks i Albert jechali ponad 500km. Podróż miała trwać 7 godzin, a trwała 12. I to był pierwszy i ostatni raz, kiedy wysłałam świnki w tak daleką podróż.Karenik pisze:Odległość to najmniejszy problem , wiem coś o tym
Kolejnego razu moje serce może nie wytrzymać. Myślałam, że na zawał zejdę, zanim te świnki dojechały na miejsce.
Dziewczyny są strasznie rozbrykane, kiedy myślą, że ich nie widzę . Jeszcze nie nauczyłam się ich rozróżniać. Póki co- najłatwiej po lewej tylnej łapce. Ale ją ciężko wypatrzyć.
Jeszcze jedno zdjęcie- rodzinne
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT