Dzięki Pysia
  Dzięki Pysia  
Moderator: pastuszek
 Dzięki Pysia
  Dzięki Pysia  
 - to taka samica "alfa". Dzisiaj pogoniła Norika i ostrzegawczo dała mu w nos. Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie jej założyć tzw. "niebieską kartę" albo pójdą na terapię małżeńską
 - to taka samica "alfa". Dzisiaj pogoniła Norika i ostrzegawczo dała mu w nos. Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie jej założyć tzw. "niebieską kartę" albo pójdą na terapię małżeńską  
 .
 .

- no dobra, aż tak źle nie jest, chociaż doszło do podziału majątku. Legowiska muszą być dwa, domki dwa, poidełka dwa, miski dwie a nawet cztery - dzielą tylko paśnik
 - no dobra, aż tak źle nie jest, chociaż doszło do podziału majątku. Legowiska muszą być dwa, domki dwa, poidełka dwa, miski dwie a nawet cztery - dzielą tylko paśnik   

- Norik I Kudłaty
 - Norik I Kudłaty

.Już ogarniam twoje zamówienie będzie super
 .Już ogarniam twoje zamówienie będzie super 
 .
 . Cudowni oboje, Pysia , rzadko to mówię, ale u Ciebie mają lepiej jak u mnie
  Cudowni oboje, Pysia , rzadko to mówię, ale u Ciebie mają lepiej jak u mnie  
Czekamy cierpliwieRoksi147 pisze:Teraz to mam wyrzuty sumienia że dzieciaki w kartonach ze śmietnika śpią.Już ogarniam twoje zamówienie będzie super
 Dzieciaki polubiły kartony, ale szyyyj kochana
 Dzieciaki polubiły kartony, ale szyyyj kochana  
Staram się.Beatrycze pisze:No jak w bajce. Cudowni oboje, Pysia , rzadko to mówię, ale u Ciebie mają lepiej jak u mnie
Rzeczywiście, trochę podobny do Pontusa.Miłasia pisze:Cudowne stadło, biały puchatek przypomina mi Pontusa Porcelli