Kasia i jej urocze córki - DS u 22margareta

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Marta_K

Re: Katarzyna [Poznań] - wolna ;) Balbinka i Martynka - woln

Post autor: Marta_K »

Niestety Agunia Anity okazała się być babą jagą i nie polubiła małych świnko-dziewczynek.

W takim wypadku wciąż domu poszukują trzy przepiękne kobietki: Mama - Kasia i jej córcie :)
Komu śliczne panny? :love:
22margareta

Post autor: 22margareta »

Kasia jest ogromną pieszczochą. Kocha być głaskana i drapana. Rozkłada się wtedy "roztapia się" i czeka na więcej. Mimo, że została mamusią nadal zachowuje się jak nastolatka - radośnie pogwizduje, chrumka, popcorninguje razem ze swoimi córeczkami. Rozkocha :love: ! Balbinka i Marlenka po dwudniowej wizycie u ciotki Aguni wróciły do domku :buzki: . Nie straciły animuszu - wesolutkie jak zawsze, gadatliwe i głośne - wszystko robią razem. Gdy zasypiają wtulone w siebie wyglądają jak dwa pomponiki pluszowe - są przecudne :love:
motyleqq

Post autor: motyleqq »

dzieciaczki są do adopcji razem?
22margareta

Post autor: 22margareta »

Maluszki są do adopcji razem. Kasia do innej samiczki lub kastrata
TheDuri

Post autor: TheDuri »

Śliczna <333 Chętnie sprawiłabym mojej Duri koleżanke ... ale raczej w wiosne , śliczna :love: :love: :love: Kocham ja ! Zakochałam sie :love: :świnka2: Jak ktoś ja mógł dać do pywnicy :glowawmur:
anita3103

Post autor: anita3103 »

Kasiula jest megaboska :) cudowna mama, miziasta i gaduła :) Marlenka i Balbinka to dwie cudowne panny, które gadanie odziedziczyły po mamie, cały czas biegają po klatce, popcorningują :) ach ach :) :love: Tylko moja Agula chyba nie do końca chce mieć towarzystwo :nono: wielkim plusem jest to że od czasu pobytu Marlenki i Balbinki u mnie, Aga je wszystko co jej dam, nie wybrzydza już :laugh: bardzo się z tego powodu cieszę :) :love:
pytająca

Re: Kasia i jej urocze córki - Balbinka i Martynka [Poznań]

Post autor: pytająca »

Katarzyna wygląda z jednego profilu jak moja Ruda Buńka :love:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Katarzyna była zawsze dla mnie niedoścignionym ideałem :love: , niestety nie załapałam się na jej rezerwację jesienią, a potem czekałam na maluszki a Los miał inne plany i zesłał nam Titinkę. Ale Kasia nigdy nie przestanie być dla mnie szczególną świnką, tak jak dla mojej córki Balbinka.
Trzymamy kciuki za wspaniałe domki, dziewczyny na nie zasługują że ho ho :fingerscrossed:
Marta_K

Post autor: Marta_K »

Piękne panienki :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
marekk_25

Post autor: marekk_25 »

Jeśli można było by adoptowć samą Balbinkę do naszej Mindi to jesteśmy bardzooooooooooooo chetni
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”