Moderator: pastuszek

We wtorek Izaura miała płyn z cyst ściągany. Nadal podaję leki. Nie wiem co u Pierrette dalej. Niby coś tam je ale miękkie. W sumie raz jest tak raz tak
 We wtorek Izaura miała płyn z cyst ściągany. Nadal podaję leki. Nie wiem co u Pierrette dalej. Niby coś tam je ale miękkie. W sumie raz jest tak raz tak  Nie mam już sił.
 Nie mam już sił.dobrze by było jakby udało Ci się podpatrzeć, który staw tzn z której strony czy tylko jeden czy oba. zerknij na jej zęby czy już się zukosowały. jeśli tak to nie będzie problemu z określeniem z której strony poszedł. a wtedy polecamy masowanie mięśni po tej stronie stawu. do tego leki przeciwbólowe np. tolfedine (występuje też w tabletkach i nie trzeba kłuć prosiaka). no i oczywiście musisz ja karmić strzykawką żeby prosiak miał siły.paprykarz pisze:17 grudnia Pierrette miała ściągany płyn z cyst. Potem zaczęły się problemy z zębami. Prawdopodobnie stawy żuchwowe

Dziękuję , karmę póki co mam. I dokarmiam prośka. A msaży spróbuję. Dostawała też leki przeciwbólowe i przeciwzapalne.
 Dziękuję , karmę póki co mam. I dokarmiam prośka. A msaży spróbuję. Dostawała też leki przeciwbólowe i przeciwzapalne. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze
 Trzeba wierzyć, że będzie dobrze   A jakbyś czegoś potrzebowała to mów.
 A jakbyś czegoś potrzebowała to mów. Pierrette nadal ma krzywe ząbki ale normalnie je i przybiera na wadze. Teraz mamy jeszcze malutką świnkę, która sobie u nas czeka na wyzdrowienie koleżanki
 Pierrette nadal ma krzywe ząbki ale normalnie je i przybiera na wadze. Teraz mamy jeszcze malutką świnkę, która sobie u nas czeka na wyzdrowienie koleżanki 
 Jakieś fotki by się przydały
 Jakieś fotki by się przydały