ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

odeta89

Re: ★★★ Moi Showmani ★★★

Post autor: odeta89 »

Twist już u Ice. Karolinaa jesteśmy Twoimi dłużnikami do końca życia :buzki:
Mam nadzieję, że operacja, a poprzedzające ciachanie badania będą okej. :fingerscrossed:

Karolek pojechał dziś do domu, w którym prawdopodobnie zostanie - lepszego nie mógł sobie wymarzyć ;)

Do mnie na tymczas przyjechało małżeństwo http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=1785 naprawdę taka miłość się nie zdarza :)

Stan świń: 6 (w tym 3 tymczasy).
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Ale się u Was dzieje :)
Trzymamy kciuki za przyszłego kastracika - mam słabość do niego :fingerscrossed:
odeta89

Jak przychodzą do mnie znajomi, czy rodzina to zawsze pada pytanie:
"ile masz aktualnie świń i jakie?" :lol:
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

To tak, jak moja Babcia :lol:
karolinaa

Post autor: karolinaa »

Kiedy Twist będzie miał zabieg? No i kiedy planowany powrót do domu? Oczywiście trzymamy kciuki, żeby wszystko się udało :fingerscrossed:
odeta89

Jak wszystko dobrze pójdzie, to poniedziałek-wtorek. Dzięki :)
odeta89

Miziany prosiak, prawie śpiący między mną, a laptopem, nagle odwraca się, wypina tyłek na lapa i oddaje soczystego boba :levitation:
Marek świntuchu! :D
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Marek jest mega słodki :) Szkoda, że moja świnka nie jest świnko-psem :D ale może go jeszcze jakoś tego nauczę :D
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

odeta89 pisze:Miziany prosiak, prawie śpiący między mną, a laptopem, nagle odwraca się, wypina tyłek na lapa i oddaje soczystego boba :levitation:
Marek świntuchu! :D
Maras dla ciebie specjalnie boba lepił, a ty go od świ(ń)tucha wyzywasz? oj nie ładnie, nie ładnie :nono:
W takim razie będzie zmuszony zjeść samemu :szczerbaty: a miał takie dobre chęci... :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima pisze:
odeta89 pisze:Miziany prosiak, prawie śpiący między mną, a laptopem, nagle odwraca się, wypina tyłek na lapa i oddaje soczystego boba
Maras dla ciebie specjalnie boba lepił, a ty go od świ(ń)tucha wyzywasz? oj nie ładnie, nie ładnie
W takim razie będzie zmuszony zjeść samemu :szczerbaty: a miał takie dobre chęci...
No właśnie.. wręcz ciepłego CI podał a jak wiadomo taki najsmaczniejszy.. :laugh: a swoją drogą się ciesz, że to był bob a nie siur :szczerbaty:
odeta89 pisze:Jak przychodzą do mnie znajomi, czy rodzina to zawsze pada pytanie:
"ile masz aktualnie świń i jakie?"
mnie za to co chwila pytają, czy pamiętam imiona wszystkich... :shock: jak mogłabym nie pamiętać 6 imion?? no tak.. przecież wg innych posiadanie świń (niektórzy pytają jak moje chomiki) to już oznaka, że z moim mózgiem nie jest do końca w porządku :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Zablokowany

Wróć do „In Memoriam”