W razie, gdyby to trzecie zdjęcie się jakimś cudem spodobało, to je trochę poprawiłam, przycięłam i wyostrzyłam. Ale myślę, że jakby co, to jednak to pierwsze najsłodsze:)
Moderator: porcella
Tak, sa ,przepraszam jesli nie wyslalam potwierdzenia, zdjecia zostaly zaliczonekaterrina pisze:Bardzo przepraszam ale chciałabym się zapytać czy moje zdjęcia doszły, wysyłałam je już dawno, raz zostały odrzucone i wysłałam poprawione i już mi nie napisano czy są okTo są zdjęcia Benia i Olafa a nick mam taki sam, jakby można było to sprawdzić byłabym bardzo wdzięczna
Ależ nic się nie stało, i dziękuje bardzo za szybką informacjeruby pisze:Tak, sa ,przepraszam jesli nie wyslalam potwierdzenia, zdjecia zostaly zaliczonekaterrina pisze:Bardzo przepraszam ale chciałabym się zapytać czy moje zdjęcia doszły, wysyłałam je już dawno, raz zostały odrzucone i wysłałam poprawione i już mi nie napisano czy są okTo są zdjęcia Benia i Olafa a nick mam taki sam, jakby można było to sprawdzić byłabym bardzo wdzięczna
Termin wysyłania zdjęć minął 31 lipcaDamiangaw pisze:Oczywiście, zaraz wysyłam
ruby pisze:Zdjecia nie moga miec na sobie zadnych napisow, twoje zgloszenie doszlo na czas, i spelnia wymogi, tylko ta data...wyslij jeszcze raz bez daty.Damiangaw pisze:A czy ktoś z was wysyłał fotki z datą na dole ? Moga takie byc?
Edit . Przepraszam za zamieszanie na mailu. Pod uwagę proszę brac tego wysłanego później
Przypominam,ze wysylanie zdjec zakonczone.