KALENDARZ 2014 - konkurs foto :)

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
black_sheep

Re: KALENDARZ 2014 - konkurs foto :)

Post autor: black_sheep »

:fingerscrossed: szkoda, że robiłam zdjęcia na szybko, bo modelkę mam wyjątkową :love:

W razie, gdyby to trzecie zdjęcie się jakimś cudem spodobało, to je trochę poprawiłam, przycięłam i wyostrzyłam. Ale myślę, że jakby co, to jednak to pierwsze najsłodsze:)
katerrina

Post autor: katerrina »

Bardzo przepraszam ale chciałabym się zapytać czy moje zdjęcia doszły, wysyłałam je już dawno, raz zostały odrzucone i wysłałam poprawione i już mi nie napisano czy są ok :( To są zdjęcia Benia i Olafa a nick mam taki sam, jakby można było to sprawdzić byłabym bardzo wdzięczna :buzki:
ruby

Post autor: ruby »

katerrina pisze:Bardzo przepraszam ale chciałabym się zapytać czy moje zdjęcia doszły, wysyłałam je już dawno, raz zostały odrzucone i wysłałam poprawione i już mi nie napisano czy są ok :( To są zdjęcia Benia i Olafa a nick mam taki sam, jakby można było to sprawdzić byłabym bardzo wdzięczna :buzki:
Tak, sa ,przepraszam jesli nie wyslalam potwierdzenia, zdjecia zostaly zaliczone :buzki:
katerrina

ruby pisze:
katerrina pisze:Bardzo przepraszam ale chciałabym się zapytać czy moje zdjęcia doszły, wysyłałam je już dawno, raz zostały odrzucone i wysłałam poprawione i już mi nie napisano czy są ok :( To są zdjęcia Benia i Olafa a nick mam taki sam, jakby można było to sprawdzić byłabym bardzo wdzięczna :buzki:
Tak, sa ,przepraszam jesli nie wyslalam potwierdzenia, zdjecia zostaly zaliczone :buzki:
Ależ nic się nie stało, i dziękuje bardzo za szybką informacje :buzki:
Damiangaw

Post autor: Damiangaw »

Oczywiście, zaraz wysyłam
katerrina

Damiangaw pisze:Oczywiście, zaraz wysyłam
Termin wysyłania zdjęć minął 31 lipca
Damiangaw

Post autor: Damiangaw »

ruby pisze:
Damiangaw pisze:A czy ktoś z was wysyłał fotki z datą na dole ? Moga takie byc?

Edit . Przepraszam za zamieszanie na mailu. Pod uwagę proszę brac tego wysłanego później ;)
Zdjecia nie moga miec na sobie zadnych napisow, twoje zgloszenie doszlo na czas, i spelnia wymogi, tylko ta data...wyslij jeszcze raz bez daty.
Przypominam,ze wysylanie zdjec zakonczone.

Czytaj wątek .
Palomino

Post autor: Palomino »

pozostało trzymać kciuki za wszystkie konkursowe prosiaczki ^^ w tym także moje ^^
a nie wiadomo kiedy będą wyniki??
Asia909

Post autor: Asia909 »

Wyniki beda we wrzesniu :)
Aga10

Post autor: Aga10 »

Niestety zostało tak dużo czasu do ogłoszenia wyników. :( Trzymam kciuki za wszystkie świnki. :love: Może dodamy nowe miesiące, żeby każda świnka mogła być na kalendarzu? :think:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”