♥pusty chlewik♥ [*]Daisy,Lola,Lucy & Yeti[*]
Moderator: pastuszek
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Cztery tłuste wieprzki
Jasne, wklejaj, takie piękności zawsze chętnie obejrzymy.

- 

aneta72
Jej   
   wszystkie przecudne
 wszystkie przecudne   ale 5 fotka mnie zachwyciła szczególnie
 ale 5 fotka mnie zachwyciła szczególnie  

wszystkie przecudne
 wszystkie przecudne   ale 5 fotka mnie zachwyciła szczególnie
 ale 5 fotka mnie zachwyciła szczególnie  
- 

ruby
Dziś z Polski przyszedł zapas leków dla Loli,moja mama się bardzo przejęła, 1 tabletka-podzielona na 8 części  starcza Lolci na 16 dni,a mama wysłała mi ich 60,czyli mam zapas na 960 dni a to wychodzi mniej więcej 2 lata i 9 miesięcy,mogę leczyć Lole do końca życia,ale mama mówi,ze Lola śmierdzi i po co to trzymam,a tu taki zapas 

- 

Laraine
Hehe tak to już jest, u mnie też mama niby się świnkami i myszami nie przejmuje, ale tu coś świeżego im kupi, tu do weta zawiezie jak trzeba  tylko udają takie twarde
 tylko udają takie twarde 

tylko udają takie twarde
 tylko udają takie twarde 
- 

ruby
Powinnas widziec moja mame jak byla u mnie rok temu latem, wracam do domu z pracy,a klatki nie ma...za to wieeeelka kopa zielska na jej miejscu, a pod spodem znalazla sie klatka

- 

twojawiernafanka
Taaak... Moja mama kiedy dowiedziała się, że adoptuję kolejne świnki (piątą i szóstą), stwierdziła, że upadłam na głowę  Teraz, kiedy u niej jestem, cały czas jest: a pokaż jakieś zdjęcia, a co tam u świneczek?
 Teraz, kiedy u niej jestem, cały czas jest: a pokaż jakieś zdjęcia, a co tam u świneczek?

Teraz, kiedy u niej jestem, cały czas jest: a pokaż jakieś zdjęcia, a co tam u świneczek?
- 

ruby
zmokla kura byla obrazona na caly swiat,nawet ogorka nie chcialatwojawiernafanka pisze:Piękne są! A ta zmokła kura