Zira [Katowice] - wieczny tymczas SPŚM - za TM [*]
Moderator: pastuszek
- 

Karenik
Re: Zira(Katowice) wstępna rezerwacja:)
Hahaha to też cała tylko nie wzdłuż a wszerz 

- 

Tysia
No tatuś to chyba shrek albo skaza, więc kto wie. Zobaczymy co się urodzi i ile, wtedy będzie się myślećCynthia pisze:Kluseczko żeby tam w środku żadnych rudych bab nie było...
 Nawet moja siostra dziś mi mówiła, że może by jedną wzięła, ale powiedziałam, że jednej to jej nie wydam
 Nawet moja siostra dziś mi mówiła, że może by jedną wzięła, ale powiedziałam, że jednej to jej nie wydam  
 Fanka dziś była i macała, niby coś się rusza..
 Jeśli to takie glizdy i bąki, to faktycznie możliwe
 Jeśli to takie glizdy i bąki, to faktycznie możliwe 
- 

twojawiernafanka
Dla mnie się rusza - ale nie wiem, bo nieczęsto miałam kontakt z ciężarnymi samiczkami  

Zira jest śliczniutka, ma błyszczącą sierść, fajnie się położyła na kolankach. Jest bardzo ufna (choć głaskania po łebku nie lubi )
)

Zira jest śliczniutka, ma błyszczącą sierść, fajnie się położyła na kolankach. Jest bardzo ufna (choć głaskania po łebku nie lubi
 )
)- 

Tysia
Rusza,rusza   Lada dzień przeprowadzi się do klatki100.  Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.
 Lada dzień przeprowadzi się do klatki100.  Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.

Lada dzień przeprowadzi się do klatki100.  Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.
 Lada dzień przeprowadzi się do klatki100.  Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Zazdroszczę Ci...Tysia pisze:Rusza,ruszaLada dzień przeprowadzi się do klatki100. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.
 Te emocje, ta adrenalina - dzwoń do mnie jak zobaczysz że się rodzą - w nocy o północy
 Te emocje, ta adrenalina - dzwoń do mnie jak zobaczysz że się rodzą - w nocy o północy  
- 

Tysia
Oj emocje są. Coraz bardziej się denerwuję. Maluch/maluchy bardzo wyraźnie czuć, kopie z 2 stron :)Zira jest bardzo spokojna, cały czas leży i tylko do misek chodzi. Waga stanęła coś na 945g, jeśli dobrze pamiętam.

- 

Karenik
Taka mała dygresja z mojej strony, nie wsadzaj świnki rodzącej do dużej klatki, nierzadko zdarza się przy pierwszym porodzie, że świnka w przypływie szoku zaczyna uciekać zanim rozpakuje i uwolni maluszka z pępowiny, przy klatce 100 będzie go wlokła po całej powierzchni... Kotnik lepiej zrobić niewielki, a później całą rodzinkę przeprowadzić.

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
18 stycznia sztuk 3