Zira [Katowice] - wieczny tymczas SPŚM - za TM [*]
Moderator: pastuszek
Re: Zira(Katowice) wstępna rezerwacja:)
Hahaha to też cała tylko nie wzdłuż a wszerz 

No tatuś to chyba shrek albo skaza, więc kto wie. Zobaczymy co się urodzi i ile, wtedy będzie się myślećCynthia pisze:Kluseczko żeby tam w środku żadnych rudych bab nie było...

Fanka dziś była i macała, niby coś się rusza..

Dla mnie się rusza - ale nie wiem, bo nieczęsto miałam kontakt z ciężarnymi samiczkami
Zira jest śliczniutka, ma błyszczącą sierść, fajnie się położyła na kolankach. Jest bardzo ufna (choć głaskania po łebku nie lubi
)

Zira jest śliczniutka, ma błyszczącą sierść, fajnie się położyła na kolankach. Jest bardzo ufna (choć głaskania po łebku nie lubi

Rusza,rusza
Lada dzień przeprowadzi się do klatki100. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Zazdroszczę Ci...Tysia pisze:Rusza,ruszaLada dzień przeprowadzi się do klatki100. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.

Oj emocje są. Coraz bardziej się denerwuję. Maluch/maluchy bardzo wyraźnie czuć, kopie z 2 stron :)Zira jest bardzo spokojna, cały czas leży i tylko do misek chodzi. Waga stanęła coś na 945g, jeśli dobrze pamiętam.
Taka mała dygresja z mojej strony, nie wsadzaj świnki rodzącej do dużej klatki, nierzadko zdarza się przy pierwszym porodzie, że świnka w przypływie szoku zaczyna uciekać zanim rozpakuje i uwolni maluszka z pępowiny, przy klatce 100 będzie go wlokła po całej powierzchni... Kotnik lepiej zrobić niewielki, a później całą rodzinkę przeprowadzić.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
18 stycznia sztuk 3