ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

odeta89

Re: ★★★ Moi Showmani ★★★

Post autor: odeta89 »

Dziwię się, że jest niezainteresowany innymi świnkami, u mnie co rusz spoglądał na chłopaków. Może zmiana otoczenia tak na niego działa?
Żarłok i to jaki :rotfl: a nie drze się najbardziej koło 22? wtedy to czas kolacji u mnie, i świnie wiszą na klatkach/wybiegu.
karolinaa

Post autor: karolinaa »

Jak wrzeszczał Bachus, to i on się dołączał, a na moich chłopaków nie reaguje, fakt, że oni się tak nie drą jak mały :laugh: A jeśli chodzi o jedzenie, to jest niewiarygodny, krzyczy za każdym razem, jak usłyszy cokolwiek związanego z jedzeniem: krojenie, obieranie, chrupanie, przeżuwanie, i oczywiście szelest torebki i otwieranie lodówki. I je WSZYSTKO DO KOŃCA! Cokolwiek mu dam, zaraz znika: marchewka, ogórek, jabłko, burak, natka, papryka, gruszka, seler naciowy, sałata rzymska, cykoria, cukinia, pietruszka - on wszystko lubi!!! No więc latam co dwie godziny do lodówki i mu donoszę coś nowego, bo on ciągle ma pusto w klatce :laugh:
ANYA

Post autor: ANYA »

Karolina to teraz dajesz swinkom co tylko sobie zazycza a potem wystawisz Odecie rachunek taki ze sie nie pozbiera? Moje swinie tez wszystko jedza (oprocz burakow) i sa wiecznie glodne :D ciegle sie dra o wiecej.
karolinaa

Mam nadzieję, że to jasne, że żadnego rachunku nie będzie!
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

To może zbieraj z klatek co nie zostało zjedzone to na koniec dnia Twist doje :laugh: :laugh: oczywiście oprócz swojej porcji żywnościowej :neener:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
odeta89

Tak sobie myślę, że Twist mi wstyd przynosi, bo się zachowuje jakby jedzenia nie widział :rotfl: Wypuścili dziada z bydgoskiej puszczy i się rzuca na żarcie.
Fakt, co dwie godziny nie dostaje, a z racji tuszy chyba mu zamówię karmę light ;)
Kiniuchaaa

Post autor: Kiniuchaaa »

Jaki przystojny ten Marek! Ah ta grzywa :love:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

odeta89 Ty zamów karmę light i większą klatkę.. o w tą co był dotychczas to się nie zmieści :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
odeta89

Ej, ja mam nadzieję, że on wróci tak odmieniony i odchudzony, że to będzie zbędny proces :P
karolinaa

Dzima pisze:To może zbieraj z klatek co nie zostało zjedzone to na koniec dnia Twist doje :laugh: :laugh:
A myślisz, że tak nie robiłam? Bachus najwięcej zostawiał, to Twist po nim dojadał :laugh:
odeta89 pisze:z racji tuszy chyba mu zamówię karmę light ;)
Moim raz kupiłam CN re-balance ("dla otyłych" :nie_powiem: ), ale smakowała trochę gorzej od normalnej, więc wróciłam do starej i trochę ograniczyłam ilość :nie_powiem:
odeta89 pisze:Tak sobie myślę, że Twist mi wstyd przynosi, bo się zachowuje jakby jedzenia nie widział :rotfl: Wypuścili dziada z bydgoskiej puszczy i się rzuca na żarcie.
No cóż... tak to trochę wygląda :laugh:

A tak serio to Twist spokojny, polubił nowe lokum, korzysta ze wszystkich atrakcji, nawet na półkę wskakuje, chyba czuje się bezpiecznie :) Teraz śpi sobie w ciepłym polarowym domku :love: Niestety trochę płochliwy jest, ucieka, jak chcę go wziąć na ręce, a przyjmowania witaminy c zdecydowanie odmawia :szczerbaty:
Zablokowany

Wróć do „In Memoriam”