trzymam za łączenie.
 trzymam za łączenie.Technik protetyk to świetny zawód. Nie dość, że zawsze potrzebny, to dobry protetyk, to artysta! Można ludziom niesłychanie poprawić komfort życia, zmienić wyraz twarzy. O dobrych techników dentyści się biją i podkupują ich sobie
 a jak Ci się zechce studiować coś innego za piętnaście lat - to wtedy będziesz się martwić, wszystkiego nie przewidzisz, życie się zmienia, byle byś była gotowa na zmiany.
 a jak Ci się zechce studiować coś innego za piętnaście lat - to wtedy będziesz się martwić, wszystkiego nie przewidzisz, życie się zmienia, byle byś była gotowa na zmiany. Swoją drogą, myślałam, że takie durnoty, jak z tym kolorem kamienicy już się skończyły...

Sama niedawno skończyłam leczenie
 Sama niedawno skończyłam leczenie   Patrząc na wyniki klasy- bardzo dobrze, ogólnie- średnio. No ale nie ogarniam geometrii, a jej było sporo. Dopiero teraz zaczynam coś tam z niej robić.
 Patrząc na wyniki klasy- bardzo dobrze, ogólnie- średnio. No ale nie ogarniam geometrii, a jej było sporo. Dopiero teraz zaczynam coś tam z niej robić.