O, jak szybko
Daleko jadą?
Ricky i Rocky - dwa małe poczochrańce już w DS w Gdańsku ;)
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Ricky i Rocky - dwa małe poczochrańce [Gdańsk] REZERWACJ
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
Tak, na Zaspę
Bardzo się cieszę, że trafią do takiego fajnego domku. Pani w ostatniej chwili się do mnie zgłosiła, bo dziś mieli jechać z dr_grandą do Torunia.. Szybka wizyta i chłopaki dostali prezent gwiazdkowy W środę/czwartek będą już na swoim
Bardzo się cieszę, że trafią do takiego fajnego domku. Pani w ostatniej chwili się do mnie zgłosiła, bo dziś mieli jechać z dr_grandą do Torunia.. Szybka wizyta i chłopaki dostali prezent gwiazdkowy W środę/czwartek będą już na swoim
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
No zobacz, jak im się poszczęściło
A moi ciągle czekają.
A moi ciągle czekają.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
Już jutro wieczorem chłopaki przeprowadzają się do nowego domku! Trochę się uspokoili ze swoimi humorkami na siebie, czasem zdarza im się jeszcze na siebie najeżyć, ale zdecydowanie dobrze wpływa na nich powiększenie metrażu i wypuszczanie na wybiegi.
W nowym domku czeka ich klatka z wybiegiem stałym, i dodatkowe wybiegi po całym domku, tak więc mam nadzieję, że nie będą rozrabiać
W nowym domku czeka ich klatka z wybiegiem stałym, i dodatkowe wybiegi po całym domku, tak więc mam nadzieję, że nie będą rozrabiać