Tęsknota świnki za drugą świnką
Moderator: Pulpecja
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: Świnka umiera z tęsknoty
Koniecznie waż świnkę, wtedy najłatwiej się zorientować czy nie chudnie.
Ostatni raz ważyłam jego i Baby 13 lipca. Simba miał wtedy 940g.(tak samo jak ma dzisiaj i jak miał 27.04, to jest jego stała waga. Ważyłam go przed chwilą i jest tak samo, więc na chwilę obecną jest ok.) Baby miała 720g.
Bardzo współczuję z powodu straty Baby:((( Mam pytanie- gdzie się urodziły małe skinny? czy to jest hodowla? czy pseudo?
To jest chyba z domu prywatnego, choć sama nie wiem. Z Gliwic jest świnka. Tutaj link do jej braciszka: http://tablica.pl/oferta/swinka-morska- ... 3jfeD.html
Ta sama pani sprzedaje dwóch samców z rodowodem. Może miała jakąś hodowlę, tego nie wiem.
Ta sama pani sprzedaje dwóch samców z rodowodem. Może miała jakąś hodowlę, tego nie wiem.
To jest chyba pseudohodowla. Dorosłe świnki ma z rodowodem, a maluchy już bez! Nawet pisałam do niej, że gołe świneczki na zimnych kafelkach trzyma do zdjęcia, to odpisała, że ma podłogówkę. Szkoda, że w lato podłogówka nie grzeje.
Też zwróciłam uwagę na te płytki, no ale maluszka mam już zarezerwowanego. 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Skinny powinny mieć owłosione łapki i nosek natomiast świnka na zdjęciu nie ma prawie wcale włosów. Widać pani "bawi się" w hodowlę...Mam nadzieję, że świnka którą weźmiesz będzie zdrowa i pożyje kilka lat.
http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=55&t=526
Tutaj są zdjęcia mojej świnki, jak ma 6 dni. Ma włoski na nóżkach i troszkę na pyszczku.
Tutaj są zdjęcia mojej świnki, jak ma 6 dni. Ma włoski na nóżkach i troszkę na pyszczku.

Mnie w ogłoszeniu tej pani najbardziej przeraża, że może zwierzątko pocztą wysłać 

A czy byla robiona sekcja swinki ktora odeszla? Skad wiadomo ze ti zawal? Moze jakies chorobsko? Badalas droga swinke pod tym katem?