I zrobiło się pusto... ;(

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KARINA2613
Miejscowość: Koszalin
Kontakt:

Re: moje "żaby" :D

Post autor: KARINA2613 »

Katrin86 pisze:c&c dla mnie za drogie :(
kiedyś na tablicy Koszalin była Pani, która sprzedawała właśnie kratki 40x40 za 4zł od sztuki. sama sobie kupiłam wtedy 10szt na awaryjne klatki. może znowu się pojawi :fingerscrossed: , trzeba śledzić ogłoszenia

głaski dla prosiaków
Katrin86

Post autor: Katrin86 »

:) na tablicy jestem na bieżąco, i właśnie czekam na wiadomości od jednej Pani w sprawie zamiany klatek :D
Ann

Post autor: Ann »

Samoróbki są super, bardzo mi się podobają takie klatki, więc zrób, zrób, ja chętnie pooglądam :szczerbaty:
Katrin86

Ann z chęcią bym zrobiła, ale ze zmianą klatki chyba będę musiała poczekać jeszcze - dysk w lapie padł :glowawmur:
mąż przed chwilą poleciał do serwisu
Ann

Uuu.. :( Tak to niestety jest - jak się trafiają jakieś wydatki, to od razu na całego :P
Katrin86

chyba nic nie będziemy płacić, dysk poszedł do producenta na reklamację, dwa tygodnie bez lapa :?
tylko kto mi zapłaci za utracone dane z winy producenta?? :glowawmur:
Katrin86

kurcze jednak nie ma to jak mieć w domu męskie świnie :szczerbaty:
ledwo sprzątniesz wpuścisz na włościa a tu rozpiździaj na całego, żarcie wysypane, na srane i na szczane gdzie się da, i co z tego, że jest po temu miejsce zwane kuwetką :glowawmur: :help:

jakieś zdjęcia jutro :szczerbaty: :P
olam

Post autor: olam »

Katrin86 pisze:kurcze jednak nie ma to jak mieć w domu męskie świnie :szczerbaty:
ledwo sprzątniesz wpuścisz na włościa a tu rozpiździaj na całego, żarcie wysypane, na srane i na szczane gdzie się da, i co z tego, że jest po temu miejsce zwane kuwetką :glowawmur: :help:

jakieś zdjęcia jutro :szczerbaty: :P
:like: :idontknow: skąd ja to znam hahahahhha
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

a ja mam baby i wcale nie jest lepiej :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Ann

Eee tam ja mam w-większości-kuwetkowe baby i kuwetkowego Mańka :nie_powiem: :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”