Pistacja vel Frotka,Szarlotka -już w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Ann

Re: Słodziaki Szarlotka i Pistacja vel Frotka rez.Warszawa.

Post autor: Ann »

Madzior pisze: Zakaz zazdrości! :)Po prostu cieszcie się ze mna moim skarbem :buzki:
Kochana ale to taka zazdrość pozytywna przecież :buzki: pewnie, że się cieszymy i mam nadzieję, że się z Twoimi panienkami dogada :fingerscrossed:
Madzior

Post autor: Madzior »

No ja się po Tobie negatywnych emocji nigdy nie spodziewałam :) A panienki na pewno się dogadają :) Nie może być inaczej! ^^

O łączeniu Fisia-Frotka się nie boję, bo to Fiona jest przeganiarą raczej. Ale kto to tam wie, jak akurat w tym przypadku będzie się stado hierarchizować :D
Roksi147

Post autor: Roksi147 »

Jak to kto Frotka będzie szefową :lol:
Madzior

Roksi147 pisze:Jak to kto Frotka będzie szefową :lol:
Jak taki maluch mi rozsadzi 3x cięższą Fionę i Fiśkę po kątach, to chyba w holdzie poszkodowanym ogolę się na łyso :szczerbaty:
Roksi147

:laugh: już widzę cię w tej łysinie.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Madzior pisze:
Roksi147 pisze:Jak to kto Frotka będzie szefową :lol:
Jak taki maluch mi rozsadzi 3x cięższą Fionę i Fiśkę po kątach, to chyba w holdzie poszkodowanym ogolę się na łyso :szczerbaty:
Madzior Ty uważaj co mówisz publicznie bo jeszcze będziesz zmuszona do ścięcia włosów :lol:
Obrazek
Madzior

Niedoczekanie wasze! :D
Madzior

Czekam na mojego pomponika. Jeśli sie uda - to za 1,5 tygodnia już będzie :prezent: :love:
Ustawiłam sobie te zdjecie w telefonie na tapetę :D I tak gapi się na mnie ten mokry szczur tymi swoimi czerwonymi ślipiami :love: śliczna istotka kochana ;)
Obrazek
Roksi147

Ale te zdjęcie mówi"nie dość że mnie wykompała to jeszcze fleszem po oczach błyska"widać że jest zła na mnie.Frotka trochę się już oswoiła już tak nie ucieka jak do tej pory,mop z niej niezły będzie.Świetnie spasuje się z twoimi pannami.Madzior kombinuj hamak ,ale Frotka daje czadu na hamaku,niestety nie zdążyłam jej nagrać.
A moja Szarlotka wczoraj miała okazję pozwiedzać swoją nową klatkę z moimi paskudami ,moje nawet się nie zorientowały że jest jedną więcej :laugh: ,ale Szarlotka taka mała że przez kratki mi przełazi :szczerbaty: .Do czasu jak jest u nas Frotka,Szarlotka mieszka z nią.
Madzior

moge zrobić u Ciebie zamówienie na hamaczek? ;) Myślałam o trójkątnym, narożnym :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”