Przejrzę jeszcze oferty na Allegro. Będę miała czas w okresie świątecznym i międzyświątecznym, to się zabiorę
 Przejrzę jeszcze oferty na Allegro. Będę miała czas w okresie świątecznym i międzyświątecznym, to się zabiorę  Usiądę na moim nowym dywanie, na mojej nowej podłodze, przy nowej klatce dla świnek
 Usiądę na moim nowym dywanie, na mojej nowej podłodze, przy nowej klatce dla świnek  Ach, nie mogę się doczekać!
 Ach, nie mogę się doczekać!Moderator: pastuszek
 Przejrzę jeszcze oferty na Allegro. Będę miała czas w okresie świątecznym i międzyświątecznym, to się zabiorę
 Przejrzę jeszcze oferty na Allegro. Będę miała czas w okresie świątecznym i międzyświątecznym, to się zabiorę  Usiądę na moim nowym dywanie, na mojej nowej podłodze, przy nowej klatce dla świnek
 Usiądę na moim nowym dywanie, na mojej nowej podłodze, przy nowej klatce dla świnek  Ach, nie mogę się doczekać!
 Ach, nie mogę się doczekać! Muszę poszukać podobnych, ale w innych kolorach, bo biały to się nie nadaje dla świń
 Muszę poszukać podobnych, ale w innych kolorach, bo biały to się nie nadaje dla świń 

. Wesołych Świąt
 . Wesołych Świąt  i dużo
  i dużo   
   .
 .hyhy ja teżKarenik pisze:Jestem zakochana w Lusiaczku
 Moje pani wetki zawsze się nią zachwycają
 Moje pani wetki zawsze się nią zachwycają