Tak, świnka została odebrana przez DankęPawlak bez kłopotów. Jednakże, świnka była bardzo źle przygotowana do drogi
Od Ciebie do dworca miała 7 min., ale już w Warszawie jakieś 1 - 1,5h. Bez koca, bez norki, bez czegoś ciepłego (chociażby butelka ciepłej wody). No, a jeszcze ta kąpiel przed wyjazdem...
Eh Hawe, przecież odesłałabym Ci te rzeczy. Wiem, że chciałaś dobrze, ale mnie nie posłuchałaś wcale.
Świnka jest już w ciepełku i ma apetyt. Dostała albo dostanie dodatkowo wit. C.
Dzięki za wszystko
Dwie Panienki szukają domku [Olsztyn] W DS
Moderator: silje
Re: Dwie Panienki szukają domku [Olsztyn]
Gdyby tylko wiedziała, że w Warszawie będzie tyle na dworze Miałam przy sobie koc ale głupia nie dałam..
Witaminke C dostała przed wyjazdem.. No a za resztę przepraszam. Nie chciałam źle.
Witaminke C dostała przed wyjazdem.. No a za resztę przepraszam. Nie chciałam źle.
Wiem kotuniu, ale na drugi raz daj sobie powiedzieć. Chciałaś rady, a potem nic z niej nie wyniosłaś dobrego
Teraz już wiem z czym to się je. Więcej takich wpadek nie będzie.
Grzeczna dziewczynka
(ej, ciężko się na Ciebie gniewać- jak Ty to robisz? )
(ej, ciężko się na Ciebie gniewać- jak Ty to robisz? )
To po prostu moje głupota tak poraża ludzi
Jak będziesz miała jakieś wieści od Kejli, to daj mi proszę znać. Tęsknię za tą paskudą
Jak będziesz miała jakieś wieści od Kejli, to daj mi proszę znać. Tęsknię za tą paskudą
W dolnej części posta jest informacja o Kejli
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 629#p59629
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 629#p59629
Nie wiem jak u was, ale u mnie Mikołajki posiaki też obchodzą Do poludnia mnóstwo warzywnych słodyczy, a pod wieczór przeprowadzka do nowej klatki
Jutro jak będzie jasno postaram się zrobić i wstawić więcej zdjęć
Jutro jak będzie jasno postaram się zrobić i wstawić więcej zdjęć
Wstawiam 3 fotki z ostatnich dni. Dziewczyny szaleją po klatce na tyle, że podłoga pod nią jest cała w trocinach. No i leżanka zrobiła furorę Jako że nie mogą we dwie z niej korzystać to tylko jedna czeka na okazję aż ta druga zejdzie z domku coś przekąsić czy się napić
Chrupka to jest taka roztrzepana księżniczka i porównałabym ją do kota. Jak chce być głaskana to daje to do zrozumienia, ale o jeden "głask" za dużo, to już się wierci i próbuje uszczypnąć Ale co jak co, jest kochanym futrzakiem.
Blondi jest jak wielki rzep. Jak już się przyklei do kogoś to nie da się jej odczepić. Ale w klatce nadal troszkę płochliwa aczkolwiek jest coraz lepiej
Chrupka to jest taka roztrzepana księżniczka i porównałabym ją do kota. Jak chce być głaskana to daje to do zrozumienia, ale o jeden "głask" za dużo, to już się wierci i próbuje uszczypnąć Ale co jak co, jest kochanym futrzakiem.
Blondi jest jak wielki rzep. Jak już się przyklei do kogoś to nie da się jej odczepić. Ale w klatce nadal troszkę płochliwa aczkolwiek jest coraz lepiej