Wiki z Wrocławia szuka nowego domku
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Wrocław/Dolny Śląsk
- Kontakt:
Re: Wiki z Wrocławia szuka nowego domku
Jej jakie słodkie dziewuszki a Wikunia widzę ,że czuje się jak u siebie nogi wywalone , pilnuje marchewki i niczym się nie przejmuje Dziewczyny na 100 % się dogadają to tylko kwestia czasu Proponuję abyś założyła swoim dziewczynkom osobny wątek w którym będziesz opisywać co się u Was ciekawego dzieje i dodawać mase , mase zdjęć , bo przy takich cudnych pannach to duuuuużo fotek trzeba
Te zdjęcia to miód na moje serce, dziękuję bardzo .
Proszę wyczochrać Wikunię, tak bardzo za nią tęsknię, żadna z moich prosiąt nie była tak wyluzowana jak Wiki, te wywalone stópki to u niej norma . Dziewczyny musza się pogodzić ze swoją obecnością, nie ma mowy, żeby było inaczej , wierzę w to
Proszę wyczochrać Wikunię, tak bardzo za nią tęsknię, żadna z moich prosiąt nie była tak wyluzowana jak Wiki, te wywalone stópki to u niej norma . Dziewczyny musza się pogodzić ze swoją obecnością, nie ma mowy, żeby było inaczej , wierzę w to
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
To samo zauważyłam,że Wiki to wyluzowana prosinka, jak była u mnie kilka godzin to też juz wyluzowana się położyła w domku:) Ptaszki ćwierkały że dziewczyny coraz lepiej sie dogadują:) Także myślę,że będzie chleb z tej mąki. Właśnie Gosia jak masz ochotę to załóż wątek dziewczynom w dziale Nasze świnki:)
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
To ten do uratowanych?
A to zdjęcia z łączenia dziewczynek Muszę przyznać, że idzie im coraz lepiej i oby tak dalej
A Wikunia wyczochrana, tak jak prosiłaś
No i chyba trzeba będzie pomyśleć o założeniu im wątku
A Wikunia wyczochrana, tak jak prosiłaś
No i chyba trzeba będzie pomyśleć o założeniu im wątku
- jadziulka
- Kontakt:
Dziewczyny pociąg robią:)
Cynthia jeszcze poczekamy kilka dni i damy do uratowanych:)Jeszcze dziewczyny muszą w klatce się zgodzić, bo na razie na wybiegu są razem.
Cynthia jeszcze poczekamy kilka dni i damy do uratowanych:)Jeszcze dziewczyny muszą w klatce się zgodzić, bo na razie na wybiegu są razem.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Żeby moje dzisiejsze łączenie tak dobrze przebiegło... Niestety, są ranni
- jadziulka
- Kontakt:
Ups. Tu na początku też fajnie nie było. Krew się nie polała ale się dziewczyny podziobały. Także czas, czas ...
Dziewczyny, błagam dajcie znać co u świnkodziewczynek ?