Lusia, Plamka i Frugo
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D
Moje też się puszą jak wsuwają smakołyki, a Tusia to nawet z radości popiskuje. Dziewczyny mają przecudne pyszczki
, zawsze z przyjemnością oglądam. Frugo to piękny kot, ale dziewczynki a szczególnie Nutka to moje faworytki.
Tapeta pomysłowa. U mnie na służbowym lapku króluje Kreseczka, w robocie się pukają, a ja zawsze mogę spojrzeć w jej oczka - szkoda tylko, że jedynie w taki sposób.

Tapeta pomysłowa. U mnie na służbowym lapku króluje Kreseczka, w robocie się pukają, a ja zawsze mogę spojrzeć w jej oczka - szkoda tylko, że jedynie w taki sposób.
Inez - niech się pukają .
Martuś - a ten kotek koło Mruni co za jeden? A babcia nie planuje kolejnej kici. Jest tu taka jedna co mi na sumieniu leży. Podkolegowała się do kotów koleżanki a właściwie jej teściowej. Idzie zima i tak jakoś. Niby ją tam dokarmiaja ale do domu podobno nie wezmą. I jest niesterylizowana.

Martuś - a ten kotek koło Mruni co za jeden? A babcia nie planuje kolejnej kici. Jest tu taka jedna co mi na sumieniu leży. Podkolegowała się do kotów koleżanki a właściwie jej teściowej. Idzie zima i tak jakoś. Niby ją tam dokarmiaja ale do domu podobno nie wezmą. I jest niesterylizowana.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Inez nieprzejmuj się niech sobie myślą co chcą. Ja mam na laptopie składankę zdjęć a w telefonie mam na tapecie zdjęcie Nali i Nutki
Obok Mruni jest jej siostra Łapka. Ciężko powiedzieć czy chce następnego kota...U mnie pod blokiem chodzi młody kocurek. Jak na razie na tyle udało mi się oswoić, że daje się głaskać. Jest plan żeby go zawieźć babci

Obok Mruni jest jej siostra Łapka. Ciężko powiedzieć czy chce następnego kota...U mnie pod blokiem chodzi młody kocurek. Jak na razie na tyle udało mi się oswoić, że daje się głaskać. Jest plan żeby go zawieźć babci

Aaa no to super
A ja myślę, ze w końcu ta teściowa koleżanki dojrzeje i wysterylizuje kotkę. I tak ja karmi to nie pozwoli jej chyba zginąć zimą.
Ja w pracy tez jestem Nienormalna bo mam zwierzaki.

Ja w pracy tez jestem Nienormalna bo mam zwierzaki.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Na szczęście w mojej pracy to jest normalne, ża mam fioła na punkcie zwierząt 

-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Ja w laptopie mam tapetę- zdjecie naszych świnek, które już za TM , Kudłatka i Kubulkamartuś pisze:Inez nieprzejmuj się niech sobie myślą co chcą. Ja mam na laptopie składankę zdjęć a w telefonie mam na tapecie zdjęcie Nali i Nutki![]()

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Ja się nie przejmuję, a ostatnio jak nudziliśmy się na konferencji i rysowaliśmy wspólny portret naszej ekipy, to koleżanka narysowała mnie w otoczeniu świnek (mi co prawda one kury bardziej przypominały
), ale każdy od razu wiedział, że to ja. A kolega notorycznie popija kawusie z spśm-owego kubka.

- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:

Mordki kochane

Frugo rośnie jak na drożdżach i pomyśleć, że jeszcze niedawno był takim maluszkiem.
Trzymam za wyniki badań Nalusi

btw. tez mam telefon pełen świńskich zdjęć

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
świntuszyszBeth pisze: btw. tez mam telefon pełen świńskich zdjęć

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM