Moris, kastrat - w DS
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Moris, kastrat - w DS
* Imię świnki- Moris
* Wiek świnki- ur. ok 1.04.2020
* Płeć - samiec
* Numer adopcyjny - 5129
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji do samiczki po planowanym zabiegu kastracji
* Stan adopcji- w DS
* Miejscowość, w której przebywają zwierzęta,oraz u kogo- Sztum, silje
* Informacje dot. diety- Cavia Complete, siano i zioła, ogórek, jabłko, marchew, burak, seler itd.
* Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę- PW na forum, lub mail silje_xx@wp.pl
* Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- ja
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej (http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/imag ... na2020.pdf)
Nie kieruję się kolejnością zgłoszeń!
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 120 cm), wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Proszę zapoznać się z http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/inde ... &Itemid=88 i http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/inde ... &Itemid=83
Ważne!
Jeśli chodzi o transport- podejdźmy do tematu z rozwagą.
Wszystkim nam powinno zależeć, by świnka dojechała do swojego domu w warunkach jak najbardziej komfortowych- bez zbędnych stresów: przesiadek, hałasów, nie narażana na upały, mrozy, przeciągi itp. Dlatego też staram się nie wysyłać świnek w dalekie trasy (powyżej 300km), jednakże każdą adopcję rozpatruję indywidualnie, bo można przejechać i 600km w klasie de lux, jeśli się bardzo chce, a bywa tak, że 120 km stanowi problem. Liczę na współpracę z przyszłym domem świnki w tej kwestii.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka+ 11 w DT
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Moris [Sztum]- adopcja wstrzymana
Moris miał dziś kastrację Mam nadzieję, że nawet nie zauważył, ze coś mu ubyło. Aktualnie przebywa u Ewy i Michała w Gdyni.
Przy kolejnej mojej wizycie w 3City wraca i rozglądamy się pomaleńku za żonką. Po 20.04 będzie do wzięcia.
Strachulec z niego okrutny..
Przy kolejnej mojej wizycie w 3City wraca i rozglądamy się pomaleńku za żonką. Po 20.04 będzie do wzięcia.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka+ 11 w DT
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Moris [Sztum]- adopcja wstrzymana
Moris zabieg przeszedł pomyślnie. Teraz tylko sfochowany jest...silje pisze:Moris miał dziś kastrację Mam nadzieję, że nawet nie zauważył, ze coś mu ubyło. Aktualnie przebywa u Ewy i Michała w Gdyni.
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Moris, kastrat [Sztum]-
Moris pojechał do Poznania...Ewa, dogadał się?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Dzima
- Kontakt:
Re: Moris, kastrat - w DS
Ewa mi odpisała że się dogadali i został
Pyrka
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Bardzo przystojny z niego gość
- Dzima
- Kontakt:
Dostałam informację z ds, że Moris zmarł
Pyrka
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ojej , przykro
Miał dopiero cztery lata...
Miał dopiero cztery lata...