Stasiu jest do adopcji do innego samczyka. Nie jest zarezerwowany. To całkowicie wolny kawaler do wzięcia
Niedługo wstawię nowe fotki, tego rozczochranego pysiolka.
Staś juz w DS
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Re: Staś do adopcji [Gryfice]
Ja mam już jedną świnkę Skinniego - imieniu Czarny Bez - zwany potocznie Bezikiem {imiona świnek nadaję od kwiatów, był już Fiołuś i Chaberek) , jest oczywiście samczykiem, jest u mnie od 18 grudnia zeszłego roku, miał wtedy około 8 tygodni; jest puszczany w mieszkaniu, ma do dyspozycji pokój, kuchnię i przedpokój, mam klatkę 100 cm; w domu jest jeszcze sznaucerka miniaturowa - przyzwyczajona i oswojona ze świnkami, które z reguły za nią biegają;
Czy naprawdę słowa "wizyta i umowa adopcyjna" są takie straszne że zainteresowane Stasiem osoby raptem znikają?
Ostatnie fotki Stasiulka z kolankowania na mojej córce.
Stasiu jest spokojnym świnkiem dającym się zdominować. Nie jest agresywny. Potrzebuje drugiej świnki do towarzystwa. Stasiu je wszystko co się mu poda. Nie trafiłam jeszcze na warzywo którego by nie pochłonął. Stasiu by jadł i jadł i jadł i jadł, a jak mu czegoś zbraknie, to na pewno o tym poinformuje głośno protestując. Jest kochany.
Adopcja Stasia jest na zasadach stowarzyszenia, czyli:
* wizyta przedadopcyjna
* umowa adopcyjna
* wizyta poadopcyjna
Nie ma innej możliwości.
Ostatnie fotki Stasiulka z kolankowania na mojej córce.
Stasiu jest spokojnym świnkiem dającym się zdominować. Nie jest agresywny. Potrzebuje drugiej świnki do towarzystwa. Stasiu je wszystko co się mu poda. Nie trafiłam jeszcze na warzywo którego by nie pochłonął. Stasiu by jadł i jadł i jadł i jadł, a jak mu czegoś zbraknie, to na pewno o tym poinformuje głośno protestując. Jest kochany.
Adopcja Stasia jest na zasadach stowarzyszenia, czyli:
* wizyta przedadopcyjna
* umowa adopcyjna
* wizyta poadopcyjna
Nie ma innej możliwości.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Jest potencjalny domek dla Stasia. Poproszę o wstępną rezerwację i trzymanie kciuków.
Re: Staś do adopcji [Gryfice] rez.
Dzisiaj odbyła się wizyta przedadopcyjna u pani Ani z Gorzowa Wlkp. Na wizycie była Joanna_gorzów. Wizyta wypadła pozytywnie. Stasiu ma domek!
Oficjalnie rezerwuje go dla pani Ani.
Oficjalnie rezerwuje go dla pani Ani.
Re: Staś do adopcji [Gryfice]wst. rez.
o tak, bardzo pozytywny wynik wizyty, a na Stasia czeka kolega- taki bardzo rozbrykany )
i jak Staś? wyjechał czy jeszcze czeka?
Stasiu 17 grudnia jedzie do DS. Umówiłyśmy się w połowie drogi