. Nie wiem czy Ci pisałem ale twoje polarki są wielką miłością naszych prosiaczków np. Grypsia robi awanturę jak nie ma na hamaku norki lub kapcio-norki
 . Nie wiem czy Ci pisałem ale twoje polarki są wielką miłością naszych prosiaczków np. Grypsia robi awanturę jak nie ma na hamaku norki lub kapcio-norki  Pozdrawiamy. Rysiek, Marta i
 Pozdrawiamy. Rysiek, Marta i   

Moderator: pastuszek
 . Nie wiem czy Ci pisałem ale twoje polarki są wielką miłością naszych prosiaczków np. Grypsia robi awanturę jak nie ma na hamaku norki lub kapcio-norki
 . Nie wiem czy Ci pisałem ale twoje polarki są wielką miłością naszych prosiaczków np. Grypsia robi awanturę jak nie ma na hamaku norki lub kapcio-norki  Pozdrawiamy. Rysiek, Marta i

Nowe zdjęcia będąAsia909 pisze:Stefan <3 normalnie zakochalam sie w nim. Taka tam świńska milosc
Domagam sie nowych zdjec
 Teraz czeka Nas sesja do kalendarza, bo to już ostatnie dni, więc trzeba w końcu ruszyć z tematem.
 Teraz czeka Nas sesja do kalendarza, bo to już ostatnie dni, więc trzeba w końcu ruszyć z tematem.A to mi bardzo miłobziki2 pisze:Pastuszku wymiziaj od nas swoich przystojniaków. Nie wiem czy Ci pisałem ale twoje polarki są wielką miłością naszych prosiaczków np. Grypsia robi awanturę jak nie ma na hamaku norki lub kapcio-norki

Również pozdrawiam z prośkami
 Również pozdrawiam z prośkami  

też bym tak chciała takie numery uchwycić.
 też bym tak chciała takie numery uchwycić.  Pogłaszcz Swe cudne szyneczki.
  Pogłaszcz Swe cudne szyneczki.  
beztroskie życie to jest rajdortezka pisze:pastuszek pisze:

piękne zdjęcie

oststnio tylko udało mi się odkryć,że Elvisowi nie przeszkadza robienie bobów podczas kąpieli
  oststnio tylko udało mi się odkryć,że Elvisowi nie przeszkadza robienie bobów podczas kąpieli  

tak jakos. xd
 tak jakos. xd
Skąd ja to znam. Przekładam robienie zdjęć z dnia na dzień, coś czuję, że w końcu nic z tego nie wyjdziepastuszek pisze:No i nici z sesji do kalendarza. Prosiaki się zbuntowały i stwierdziły, że w taki upał to one się nie będą prężyć przed obiektywem tylko leżeć plackiem