Tutaj dzielimy się opiniami na temat dr. n. wet.Piotra Marcińskiego.
Obecnie przyjmuje (aktual. 12.03.17):
MULTIWET - klinika weterynaryjna
ul. Gagarina 5
00-753, Warszawa
tel. 22-8414440, 22-8414022
e-mail: multiwet@op.pl
KLINIKA WETERYNARYJNA BEMOWO – PAWEŁ KOWALCZYK
ul. Powstańców Śląskich 101
01-495 Warszawa
tel: 22 638 39 14
fax: 22 638 39 65
e-mail: klinika@bemowo-wet.com.pl
LUX VET
Al. Wilanowska 9a lokal U8, wejście od ul. Rycerstwa Polskiego
02-765 Warszawa
tel. +48 22 402 45 45
fax +48 22 402 45 55
e-mail: lecznica@luxvet.pl
Opinie wyrażane na forum są prywatnymi opiniami jego użytkowników i nie reprezentują stanowiska członków Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim.
[WARSZAWA] dr n. wet. Piotr Marciński
Moderator: pastuszek
- Meg
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: [WARSZAWA] dr n. wet. Piotr Marciński
Mówią, że jak dr Marciński czegoś na usg nie zobaczy, to znaczy, że nie było na co patrzeć
Świetny fachowiec, odsyłają do niego weterynarze w trudniejszych przypadkach, więc i oczekiwanie na wizytę bywa dość długie. Jednak warto - jeśli trzeba.
Świetny fachowiec, odsyłają do niego weterynarze w trudniejszych przypadkach, więc i oczekiwanie na wizytę bywa dość długie. Jednak warto - jeśli trzeba.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Jeszcze gdzieś przyjmuje chyba, zaraz poszukam
FeliCan
ul. Umińskiego 16 A
(22) 671 40 00
No i oczywiście doktora bardzo polecam jako świetnego specjalistę, dokładnego, życzliwego, z dobrym podejściem do zwierząt.
Co do kolejek to zazwyczaj są długie, często istnieją "listy rezerwowe", warto dzwonić wszędzie gdzie dr przyjmuje i dopytywać czy czasem ktoś nie zrezygnował i zostawiać swój telefon.
FeliCan
ul. Umińskiego 16 A
(22) 671 40 00
No i oczywiście doktora bardzo polecam jako świetnego specjalistę, dokładnego, życzliwego, z dobrym podejściem do zwierząt.
Co do kolejek to zazwyczaj są długie, często istnieją "listy rezerwowe", warto dzwonić wszędzie gdzie dr przyjmuje i dopytywać czy czasem ktoś nie zrezygnował i zostawiać swój telefon.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Potwierdzam, dr Marciński nadal przyjmuje w FeliCanie na Gocławiu, byłam wczoraj.
Tam procedura zapisu jest bardzo prosta, ale raczej nie w nagłych przypadkach. Dzwoni się rano, powtarzam RANO!, czyli zaraz po otwarciu lecznicy, o 9.00, i rezerwuje się wizytę na następny tydzień pn-śr. Może w razach nagłych wcisną gdzieś, ale nie próbowałam.
Szczerze polecam.
Wczoraj za usg jamy brzusznej i tarczycy u świnki zapłaciłam 150zł.
Tam procedura zapisu jest bardzo prosta, ale raczej nie w nagłych przypadkach. Dzwoni się rano, powtarzam RANO!, czyli zaraz po otwarciu lecznicy, o 9.00, i rezerwuje się wizytę na następny tydzień pn-śr. Może w razach nagłych wcisną gdzieś, ale nie próbowałam.
Szczerze polecam.
Wczoraj za usg jamy brzusznej i tarczycy u świnki zapłaciłam 150zł.