Jeśli piszę w złym temacie to przepraszam. Proszę wtedy o przeniesienie tego tematu w poprawne miejsce.
Poszukuję pilnie w pełni zdrowej i młodej świeżo co urodzonej kilka dni świnki morskiej - samczyka rozetki o umaszczeniu tri-colore: czarno-biało-żółta. Najlepiej, żeby wyglądała identycznie jak ta na zdjęciach. Dlatego poszukuję, ponieważ świnka ze zdjęcia była moją świnką morską i wczoraj mi odeszła do tenczowej krainy. Nie mogę żyć bez niej i dlatego chcę mieć taką samą jeszcze raz.
Wiem, że jest taka możliwość i dzięki Waszej pomocy może się to udać. Mogę świnkę adoptować lub kupić w sklepie.
Już mi serce pęka za nim i chciałbym mieć taką samą świnkę lub bardzo bliźniaczo podobną. Czy ktoś może mi pomóc ?
Proszę Was o pomoc w tej sprawie.
https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/4a54a7b6cb457d44
https://www.fotosik.pl/zdjecie/9d2b2cb2ca106bb9
Poszukuję Świnki Morskiej Pilnie Kraków
Moderator: pastuszek
-
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Poszukuję Świnki Morskiej Pilnie Kraków
Nikt ci nie wyda świeżo urodzonej świnki.
Zaczynasz szukanie od wyglądu, a jakie oferujesz warunki?
Nie popieramy kupna w sklepie, szukasz zdrowej a planujesz wspierać pseudohodowle.... pomyśl.
Dlaczego odeszła świnka? Wyniki sekcji? Chora?
Masz samczyka? Bo nie skazujemy świnek na samotność.
Zaczynasz szukanie od wyglądu, a jakie oferujesz warunki?
Nie popieramy kupna w sklepie, szukasz zdrowej a planujesz wspierać pseudohodowle.... pomyśl.
Dlaczego odeszła świnka? Wyniki sekcji? Chora?
Masz samczyka? Bo nie skazujemy świnek na samotność.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
-
- Kontakt:
Warunki są bardzo dobre dla świnki, mamy dużą klatkę 200 cm , sianko zuzalę, cavie, owoce, warzywa, rużne suszki itd.Dzima pisze: a jakie oferujesz warunki?
Świnka by nie mieszkała sama bo miałaby towarzysza tej samej płci.
Wiem o tym, ale zależy mi na takiej śwince jak napisałem i jakby taka była tu czy tu to przygarnę.Dzima pisze:Nie popieramy kupna w sklepie, szukasz zdrowej a planujesz wspierać pseudohodowle.... pomyśl.
Świnka odeszła po 4 latach bycia z nami bo miała problem z zębami i nagle przestała jeść, a w efekcie potem przestała też robić kupki i weterynarz nie umiał jej pomóc.Dzima pisze:Dlaczego odeszła świnka? Wyniki sekcji? Chora?
Świnka Umarła w Szpitalu weterynaryjnym. Nie udało się jej uratować.
Tak mam samczyka i świnka nie była by samotna.Dzima pisze:Masz samczyka? Bo nie skazujemy świnek na samotność.
Czy ktoś jest mi w stanie pomóc ?
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Tak z ciekawości - co to za klatka 200 cm?
Ale Ty chcesz kilkudniową świnkę? Dobrze rozumiem? Taka świnka powinna być z mamą, minimum trzy tygodnie, nikt Ci takiej świnki nie da
Ale Ty chcesz kilkudniową świnkę? Dobrze rozumiem? Taka świnka powinna być z mamą, minimum trzy tygodnie, nikt Ci takiej świnki nie da
-
- Kontakt:
pucka69 Nie kilkudniową, może być nawet taka miesięczna czy 2 miesięczna świnka czy nawet 3 miesięczna. Żeby tylko była młoda świnka i żebyśmy mogli znowu zakochać - rozkochać świnkę w nas. Żeby była najważniejsza i wyjątkowa.pucka69 pisze:Tak z ciekawości - co to za klatka 200 cm?
Mam klatkę z ferplasta. Ale była kupowana jakieś 5 lat temu w sklepie.
Chcę poprostu znowu mieć Tosia Super Ktosia. Bo poprostu dziś cały dzień płaczę za tym Tosiem moim ze zdjęcia
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Samczyki są tutaj viewforum.php?f=99
Ale niestety chyba nie jesteśmy w stanie spełnić tylu wymagań co do świnki (wiek, wygląd, umaszczenie)
Ale niestety chyba nie jesteśmy w stanie spełnić tylu wymagań co do świnki (wiek, wygląd, umaszczenie)
Pyrka
-
- Kontakt:
Dzima Pod tym linkiem co mi dałaś wiele hodowli jest wstrzymana. Pozostałe nawet nie przypominają mojego Tosia. Czy ktoś może mi pomóc ? - Proszę.
Ta świnka, która odeszła była rozetką jak widać na zdjęciu moim.
Ta świnka, która odeszła była rozetką jak widać na zdjęciu moim.