No, kochane, możecie ogłosić współzawodnictwo chlewikowe
Podziwiam!
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły [*]
4moje+ Melania WA+ 12zwierzur pisze:Pełna chata! Świetny regał. Ile Ty masz tego towarzystwa teraz?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- zwierzur
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
Mamma mia!!!!
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Konkretne stado
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ło ja Cię kręcę.. Dzima.. kiedy Ty masz czas na spanie przy takim towarzystwie do ogarniania..
Chyba budzika ustawiać nie trzeba, jak zaśpisz na śniadanie to one wszystkie Cię obudzą kwikiem
Chyba budzika ustawiać nie trzeba, jak zaśpisz na śniadanie to one wszystkie Cię obudzą kwikiem
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
- Dzima
- Kontakt:
Siemka....oswajamy tchórza
Pataszon.... żywe 1920g
Furia- mopik
Chimera ma się świetnie 2 miesiące po sterylce
Żarełko
Rzadki widok...
Zwinięta świnia
A z drugiej strony....stopa??!
Pataszon.... żywe 1920g
Furia- mopik
Chimera ma się świetnie 2 miesiące po sterylce
Żarełko
Rzadki widok...
Zwinięta świnia
A z drugiej strony....stopa??!
Pyrka
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Piękne i dorodne stado
Ale mi Matyldzi brakuje, jak patrzę na Chimerę
Ale mi Matyldzi brakuje, jak patrzę na Chimerę
- Dzima
- Kontakt:
Ach jak dawno nie pisałam
Misia od Chrumki pożegnała Jurka, który pojechał do nowego domu, a sama dołączyła do mojego stada...o czym pisałam na fb na Caviarnii.
Mam nowego psiego tymczasa- Kebaba. Trafił do mnie ze schroniska w Margoninie. Był lękliwym psem i przez dwa lata w schronisku nie wychodził na spacery, bo nikt nie nauczył go chodzić na smyczy. Wzięła go pani, która chciała odmienić jego życie siłą miłości.... No i nie dało się... zabrakło doświadczenia i po kilku dniach kiedy zaczęła się go bać psiak dostał bilet powrotny do schronu. .... Powiadomiła mnie wolontariuszka i wylądował u mnie.
Świńska ekipa również w powiększonym składzie...
Wrócił z adopcji Gazorpazorp, odebrałam 7 świnek ze schroniska w Poznaniu, które przywiozła tam straż miejska oraz w niedzielę wraz z Ronek odebraliśmy 27 świnek z Płocka od Arki. W jakim są stanie widzieliście już na fb.
8 samic jest u mnie, więc wczoraj podczas sprzątania w końcu policzyłam świnki 23+5 moich
Misia od Chrumki pożegnała Jurka, który pojechał do nowego domu, a sama dołączyła do mojego stada...o czym pisałam na fb na Caviarnii.
Mam nowego psiego tymczasa- Kebaba. Trafił do mnie ze schroniska w Margoninie. Był lękliwym psem i przez dwa lata w schronisku nie wychodził na spacery, bo nikt nie nauczył go chodzić na smyczy. Wzięła go pani, która chciała odmienić jego życie siłą miłości.... No i nie dało się... zabrakło doświadczenia i po kilku dniach kiedy zaczęła się go bać psiak dostał bilet powrotny do schronu. .... Powiadomiła mnie wolontariuszka i wylądował u mnie.
Świńska ekipa również w powiększonym składzie...
Wrócił z adopcji Gazorpazorp, odebrałam 7 świnek ze schroniska w Poznaniu, które przywiozła tam straż miejska oraz w niedzielę wraz z Ronek odebraliśmy 27 świnek z Płocka od Arki. W jakim są stanie widzieliście już na fb.
8 samic jest u mnie, więc wczoraj podczas sprzątania w końcu policzyłam świnki 23+5 moich
Pyrka
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
oł maj god!!! Szacunek najwyższy