, ale uważam, że to forum jest podstawowym miejscem i narzędziem informowania DT, z którego wzięłam świnki, co się u nas dzieje. Fakt, fb do tego też używam, ale to jest inny kanał.
 , ale uważam, że to forum jest podstawowym miejscem i narzędziem informowania DT, z którego wzięłam świnki, co się u nas dzieje. Fakt, fb do tego też używam, ale to jest inny kanał.A zdjęcia masz jak zwykle cudne
 Jak w ogóle cukrzyca Lusi?
 Jak w ogóle cukrzyca Lusi?Moderator: pastuszek
 , ale uważam, że to forum jest podstawowym miejscem i narzędziem informowania DT, z którego wzięłam świnki, co się u nas dzieje. Fakt, fb do tego też używam, ale to jest inny kanał.
 , ale uważam, że to forum jest podstawowym miejscem i narzędziem informowania DT, z którego wzięłam świnki, co się u nas dzieje. Fakt, fb do tego też używam, ale to jest inny kanał. Jak w ogóle cukrzyca Lusi?
 Jak w ogóle cukrzyca Lusi? , ale zagłądam!
, ale zagłądam! 

A jestem ciekawa co tam u znajomych świnek słychać.
 A jestem ciekawa co tam u znajomych świnek słychać. ). Dietę teraz mają bardzo ograniczoną - siano, zioła dla koszatniczek, karma koszatniczkowa, trawa, cykoria i seler naciowy. Baaardzo rzadko kawałek papryki, mniszek, koniczyna czy babka.
 ). Dietę teraz mają bardzo ograniczoną - siano, zioła dla koszatniczek, karma koszatniczkowa, trawa, cykoria i seler naciowy. Baaardzo rzadko kawałek papryki, mniszek, koniczyna czy babka.

.
 .

)
 )