A tak poważnie, to nieciekawie wygląda... jakbyś miała uczulenie na sinice skoro koleżanka była dłużej w wodzie i nic jej nie jest

Moderator: pastuszek

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 

). Mam nadzieję, że już wszystko ok.. Swoją drogą, nie zniechęciło mnie to od morza. może dlatego, że najbliższe plany wyjazdowe - za rok
 ). Mam nadzieję, że już wszystko ok.. Swoją drogą, nie zniechęciło mnie to od morza. może dlatego, że najbliższe plany wyjazdowe - za rok   

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215 Pewnie mniej smakołyków i zieleniny robi swoje bo miałam masakrę w pracy i całymi dniami mnie nie było więc biedne świnki były o samym sianie i wodzie
 Pewnie mniej smakołyków i zieleniny robi swoje bo miałam masakrę w pracy i całymi dniami mnie nie było więc biedne świnki były o samym sianie i wodzie  

W Polsce rzadkie ptaki a u mnie w zachodniopomorskim to już w ogóle wyjątki! Przylatują i żerują na łące na którą jeździmy z Frugiem
 W Polsce rzadkie ptaki a u mnie w zachodniopomorskim to już w ogóle wyjątki! Przylatują i żerują na łące na którą jeździmy z Frugiem  

:
 : 

Na puzzle też przyglądałam ale na razie nie miałabym ich gdzie powiesić. Przy kolejnym remoncie marzy mi się fototapeta z Gąsienicowej i moim ukochanym Kościelcem
 Na puzzle też przyglądałam ale na razie nie miałabym ich gdzie powiesić. Przy kolejnym remoncie marzy mi się fototapeta z Gąsienicowej i moim ukochanym Kościelcem  
  ), trasa zaplanowana ale chyba będę musiała skorygować pod kuzynkę która pierwszy raz jedzie w góry... Najważniejsze żeby pogoda dopisała!
 ), trasa zaplanowana ale chyba będę musiała skorygować pod kuzynkę która pierwszy raz jedzie w góry... Najważniejsze żeby pogoda dopisała!

Sama również dziobię sobie w klocuszkach
 Sama również dziobię sobie w klocuszkach  Martuś, jak zwykle cudowne zdjęcia
 Martuś, jak zwykle cudowne zdjęcia   
To mój ulubiony widok z Gliczarowa Górnego na TatryKropcia pisze:Ula, a to nie są czasem Dolomity? Widok znajomy, jeśli chodzi o puzzle. Fajnie wiedzieć, że na forum mamy układaczySama również dziobię sobie w klocuszkach
Martuś, jak zwykle cudowne zdjęcia
 Ponieważ mam podwójne, to jedne wystawię na następnym bazarku. U mnie w pokoju wygląda tak:
  Ponieważ mam podwójne, to jedne wystawię na następnym bazarku. U mnie w pokoju wygląda tak: )
)
 Zdjęcia Tatr (nawet jeśli są w formie puzzli) mogę oglądać tak samo często jak zdjęcia świń
 Zdjęcia Tatr (nawet jeśli są w formie puzzli) mogę oglądać tak samo często jak zdjęcia świń