Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Inka, Lusia i Frugo

Post autor: Dzima »

Martuś, wybacz ale zdjęcia zwierzątek i widoków robisz ładniejsze niż raciczek :szczerbaty:
A tak poważnie, to nieciekawie wygląda... jakbyś miała uczulenie na sinice skoro koleżanka była dłużej w wodzie i nic jej nie jest :think:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

I dlatego nie robię zdjęć ludziom tylko zwierzakom :lol:
Hm myślicie, że sinice już kwitną? Nie za zimna woda? Jeżdżę dość często nad morze w różnych porach roku i coś takiego zdarzyło mi się pierwszy raz dlatego najbardziej pasowało mi to odkażanie :think:
Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ło matko! Faktycznie nieciekawie to wyglądało.. ciekawe skąd, czemu, od czego (po co, na co :szczerbaty: ). Mam nadzieję, że już wszystko ok.. Swoją drogą, nie zniechęciło mnie to od morza. może dlatego, że najbliższe plany wyjazdowe - za rok :lol:

Inka powiększa wejście, bo w planach ma powiększenie zadka, i chce, żeby się zmieścił :102:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Trochę mnie tu nie było. Dziewczyny zaczęły mi spadać z wagi :think: Pewnie mniej smakołyków i zieleniny robi swoje bo miałam masakrę w pracy i całymi dniami mnie nie było więc biedne świnki były o samym sianie i wodzie :roll:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Muszę się z nimi umówić na badania. Lusia i tak ma cukier do skontrolowania i pewnie zwiększenia dawki leku (liczone miała jeszcze przy 700 g) no i dzisiaj Inka czymś takim zmusiła mnie do szybszego umówienia wizyty
Obrazek

Lusia wbrew pozorom nie lubi miziania :102:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Uwielbiam jak świnki po ziewaniu nie chowają łapek :love:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Za 1,5 miesiąca jadę w góry!!!!!!!!!! :yahoo:
Obrazek

Obrazek

Dudki wylądowały :102: W Polsce rzadkie ptaki a u mnie w zachodniopomorskim to już w ogóle wyjątki! Przylatują i żerują na łące na którą jeździmy z Frugiem :102:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Żeremie bobra
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Znowu przestały mi przychodzić powiadomienia o nowościach w wątkach, a że różne zawirowania miałam, to przestałam wchodzić na forum.
A więc :D :
- zdjęcia jak zwykle przepiękne i świneczek i przyrody :love:
- za zdrówko wszystkich kciukamy
- jak nóżki?
- czyżbym widziała koszulki tatromaniaka? :szczerbaty:
A ja właśnie skończyłam układać mój ulubiony widok :102:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Oczywiście, że Tatromaniaka :102: Na puzzle też przyglądałam ale na razie nie miałabym ich gdzie powiesić. Przy kolejnym remoncie marzy mi się fototapeta z Gąsienicowej i moim ukochanym Kościelcem :love:
Nogi już prawie ok. Tzn już wyleczone, zeszła z nich skóra jak po oparzeniu i zostały delikatnie ciemniejsze jakby były opalone.
Eh już nie mogę doczekać się wyjazdu. Nowe buty i plecak kupione (obie rzeczy rozwaliłam na ostatnim wyjeździe :lol: ), trasa zaplanowana ale chyba będę musiała skorygować pod kuzynkę która pierwszy raz jedzie w góry... Najważniejsze żeby pogoda dopisała!

Dziewczyny zapisane za 2 tygodnie. Krwi w sikach Inki już nie widzę ale obowiązkowo muszę to sprawdzić bo Nala też potrafiła dwa razy ukryć dorodne kamienie i nic nie pokazać :roll:

Wczorajsze fotki ze spaceru
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pierwszy raz widziałam u nas czarnego bociana!
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Ula, a to nie są czasem Dolomity? Widok znajomy, jeśli chodzi o puzzle. Fajnie wiedzieć, że na forum mamy układaczy :) Sama również dziobię sobie w klocuszkach :) Martuś, jak zwykle cudowne zdjęcia :love:
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Kropcia pisze:Ula, a to nie są czasem Dolomity? Widok znajomy, jeśli chodzi o puzzle. Fajnie wiedzieć, że na forum mamy układaczy :) Sama również dziobię sobie w klocuszkach :) Martuś, jak zwykle cudowne zdjęcia :love:
To mój ulubiony widok z Gliczarowa Górnego na Tatry :love: Ponieważ mam podwójne, to jedne wystawię na następnym bazarku. U mnie w pokoju wygląda tak:
Obrazek

To akurat puzzle 2000 z Doliną Pięciu Stawów Polskich, ale będę je wymieniać na 3000 , bo te które mam teraz są pożyczone od siostry.
(Obrazek)

Ps. Sorki Martuś za zaśmiecanie wątku. Już nie będę :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Ula nie zaśmiecasz ;) Zdjęcia Tatr (nawet jeśli są w formie puzzli) mogę oglądać tak samo często jak zdjęcia świń :lol:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”