Moderator: pastuszek

Profilaktycznie lepiej się nie ruszać to te straszne wielkie świnie sobie pójdą
 Profilaktycznie lepiej się nie ruszać to te straszne wielkie świnie sobie pójdą  

Ale ujęcia tego jelonka to prawdziwe mistrzostwo!
 Ale ujęcia tego jelonka to prawdziwe mistrzostwo! I te susy całej trójki! rozczuliłam się. Szkoda, że świnie tak krótko są z nami.....
 I te susy całej trójki! rozczuliłam się. Szkoda, że świnie tak krótko są z nami..... Miejscami była po pas a nie należę do niskich osób
 Miejscami była po pas a nie należę do niskich osób  Liczyłam na znalezienie dzidziusia i szybkiej fotce z daleka ale się nie udało
 Liczyłam na znalezienie dzidziusia i szybkiej fotce z daleka ale się nie udało  

Haha, Martuś, a wygląda jakbyś po prostu szła drogą i strzelała foteczkimartuś pisze:Żebyście wiedziały po jakiej trawie musiałam chodzić żeby znaleźć sarenki i koziołkaMiejscami była po pas a nie należę do niskich osób

A tu taka praca się za tym kryje..
 A tu taka praca się za tym kryje..
 Aż się łezka w oku kręci. Następczynie świńskiego tronu też wspaniałe! Jak Ty to robisz, że one wszystkie takie "martusiowe"? Umiejętności robienia fot cudnych zazdroszczę.
 Aż się łezka w oku kręci. Następczynie świńskiego tronu też wspaniałe! Jak Ty to robisz, że one wszystkie takie "martusiowe"? Umiejętności robienia fot cudnych zazdroszczę.  

Po prostu robię tyle zdjęć, że wszystkie zwierzaki przestają zwracać na mnie uwagę
 Po prostu robię tyle zdjęć, że wszystkie zwierzaki przestają zwracać na mnie uwagę  
  Jeśli ktoś się wybiera nad morze to uważajcie na siebie!
 Jeśli ktoś się wybiera nad morze to uważajcie na siebie!