Ciąża, czy nie?
Regulamin forum
Regulamin forum
1. Przed utworzeniem nowego tematu sprawdź przy pomocy wyszukiwarki czy temat był już poruszany na forum - jeśli temat już istnieje postaraj się kontynuować wątek
2. Określ rzeczowo tytuł nowego wątku - tematy w stylu: "Pomocy !!!", "Mam problem ..." utrudniają innym użytkownikom korzystanie z forum
3. Do bezpośredniego kontaktu z innymi użytkownikami używaj skrzynki prywatnych wiadomości, ewentualnie shotbox'a.
Regulamin forum
1. Przed utworzeniem nowego tematu sprawdź przy pomocy wyszukiwarki czy temat był już poruszany na forum - jeśli temat już istnieje postaraj się kontynuować wątek
2. Określ rzeczowo tytuł nowego wątku - tematy w stylu: "Pomocy !!!", "Mam problem ..." utrudniają innym użytkownikom korzystanie z forum
3. Do bezpośredniego kontaktu z innymi użytkownikami używaj skrzynki prywatnych wiadomości, ewentualnie shotbox'a.
Ciąża, czy nie?
Witam, na Wielkanoc kupiłam sobie dwa prosiaki od jakiegoś z Olx. Jedna malutka, druga troszkę większą. Różnica między nimi to około miesiąc z jednego "domu". I ta większą zauważyłam, że szybko przybrała na wadze, kiedy leży u mnie na kolanach wyciąga się i widać wtedy takie dwie bańki po jej boczkach. U weterynarza jeszcze nie byłam, ale się wybiorę. Może ktoś, kto zna się lepiej mi pomoże. Pozdrawiam!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Ciąża, czy nie?
Płeć potwierdzona? Nie masz parki?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia