Och nie.. Obawiałam się tego.
Bardzo współczuję
Ron [*], Harry[*] Bonusek i Berni
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Ron [*], Harry i Bonusek
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- EWCIA79
- Miejscowość: Lębork
- Kontakt:
Re: Ron [*], Harry[*] i Bonusek
Dawno nie pisałam, trochę się u nas zmieniło. Po odejściu Harrego , chciałam wziąć dla Bonusa kolegę , niestety okazało się że musi przejść 2 msc kwarantannę, gdyż Harry miał podejrzenie chłoniaka. W między czasie zrobiłam Bonusowi profilaktycznie badanie krwi pod kątem chłoniaka.Niby wszystko jest ok , ale pani doktor nie jest pewna dwóch rzeczy i zaproponowała żeby powtórzyć badania za jakieś 2-3 tygodnie. Narazie Bonus skazany jest na samotność do czasu wyjaśnienia .Jak wszystko dobre pójdzie i wyniki będą dobre to pod koniec marca przyjedzie do niego mały kolega Benedetto
A to kilka zdjęć Bonusa
A to kilka zdjęć Bonusa
- EWCIA79
- Kontakt:
Re: Ron [*], Harry[*] Bonusek i Berni
Jakiś tydzień temu przyjechał do nas mały świnek o imieniu Benedtto ( teraz Berni)
Łączenie świnek było dosyć krótkie ,ale burzliwe .Od jakiś dwóch dni są już razem w klatce, nie jest to może wieka miłość ,ale jak na tak krótki czas razem jest bardzo dobrze.Berni jest jeszcze strasznie płochliwy,jak tylko wchodzę do pokoju zaraz jest pod hamakiem To kilka fotek razem w klatce
Łączenie świnek było dosyć krótkie ,ale burzliwe .Od jakiś dwóch dni są już razem w klatce, nie jest to może wieka miłość ,ale jak na tak krótki czas razem jest bardzo dobrze.Berni jest jeszcze strasznie płochliwy,jak tylko wchodzę do pokoju zaraz jest pod hamakiem To kilka fotek razem w klatce
- EWCIA79
- Kontakt:
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Ron [*], Harry[*] Bonusek i Berni
Berni! mój czarny charakter pozdrawia imiennika
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
- EWCIA79