o rety. Ale , to na szczęście drobny zabieg.
Niemniej zabieg, więc trzymam mocno.
Ruda, Chmura, Panda i Vader - zmiany zmiany zmiany
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Slayer i Ozzy czyli metalowa ekipa z Twisterem w roli an
Czy u Was nie może być chwili spokoju?
- Lidka1
- Kontakt:
No właśnie się zastanawiam
Jest takie powiedzenie, a przynajmniej jedna z wersji, że jak nie urok, to przemarsz wojska... No to my maszerujemy. Chyba pojedziemy z tym kaszakiem (oby kaszakiem, bo ja już mam schize) do dr Procyszyn. Do naszej wetki nie ma terminów do 19, a przy tym to cholerstwo jest na tyle duże, że raczej to trzeba wyciąć a nie wycisnąć
Ale dla równowagi - Slayerek nie powiedział ostatniego słowa - dziś 1026. Porcello, przyszło by Ci to do głowy? Taki kurczak? A tak na marginesie - my się ostatnio mało nudzimy... Ja w październiku miałam operację stopy, po której miałam szybko śmigać jak kozica i to w dodatku na obcasach. Na razie śmigam nadal na 3 nogach od rehabilitanta do ortopedy. A stopa się nie goi
Plus mój mądry ojciec stwierdził, że spadnie sobie z drabiny, z cirka 3 metrów i sobie złamie obojczyk
, więc taki kaszak to chyba wisienka na torcie...

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No to rzeczywiście... ładna mi wisienka 
btw przypadkiem się dowiedziałam, że w Medicavecie są terminy na zabiegi. Dr Kasia Kacprzak-Kamińska to naprawdę dobry chirurg.

btw przypadkiem się dowiedziałam, że w Medicavecie są terminy na zabiegi. Dr Kasia Kacprzak-Kamińska to naprawdę dobry chirurg.
- Lidka1
- Kontakt:
Ja jednak jestem panikara i nie wiem, jak macałam tego kaszaka
W końcu trafiliśmy do naszej dr Agaty - kaszak wydłubany z torebką (właściwie po rozcięciu skóry po prostu wyskoczył w całości
) i wcale nie był taki gigantyczny - trochę większy od ziarna soi może. Więc to mamy z głowy. Ale dr oczywiście wzięła się za macanie i osłuchiwanie... i mamy zrobić usg tarczycy, bo płat powiększony, przy okazji usg brzuchola, bo Ozzy'ego metryka się powoli tego domaga i jeszcze echo, bo szemrze w okolicy serducha. To by było na razie na tyle
Niestety, Ozzy musi zewrzeć kuper i dalej nie dawać sygnałów, że to choroba, a nie geriatria, bo mnie święta i moja noga kompletnie wykończyły finansowo
Za to Slayer pobił kolejny rekord, mina dr Agaty była bezcenna, gdy waga pokazała 1036

Za to Slayer pobił kolejny rekord, mina dr Agaty była bezcenna, gdy waga pokazała 1036

- sosnowa
- Kontakt:
No tow sumie jeszcze nie tak źle. Zdrowiejcie ludziska i świniska tam. 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Te doktory, to zawsze coś znajdą 
Trzymajcie się mocno i zdrowo!

Trzymajcie się mocno i zdrowo!

- Lidka1
- Kontakt:
"Sto lat" nas tu nie było, ale też u nas właściwie sielanka. Chłopaki zdrowe (przynajmniej "na oko"), wagę trzymają, żarte są chyba nawet bardziej niż zwykle, więc właściwie nie ma o czym pisać
No może tylko kaszak nam się odnowił, tym razem zdecydowanie za szybko i za słusznych rozmiarów, więc tym razem wybierzemy się jednak do dr Procyszyn... A poza tym mamy na przykład takie problemy:

Ponieważ w muszli siedzi się "po swojemu" i poduszka to daszek, to Ozzy'emy wchodzi tylko głowa a doopka się nie mieści
Nie mam pomysłu, co im zamówić, żeby wchodziło wszystko, a najlepiej, żeby wchodzili obaj, bo generalnie czas spędzają przytuleni do siebie
I się jeszcze pochwale - Slayer to świnka TŻ, no to, żeby miał na wieczną pamiątkę zamówiłam mu portret. Wykonanie przeszło moje oczekiwania:

Ponieważ w muszli siedzi się "po swojemu" i poduszka to daszek, to Ozzy'emy wchodzi tylko głowa a doopka się nie mieści

I się jeszcze pochwale - Slayer to świnka TŻ, no to, żeby miał na wieczną pamiątkę zamówiłam mu portret. Wykonanie przeszło moje oczekiwania:

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Cudo
Trzeba się przyjrzeć żeby zobaczyć że to rysunek a nie zdjęcie 

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Dokładnie, cudowne, myślałam, że to zdjęcie