Nie próbowałam jeszcze ich łączyć. Tymcio do tej pory nie był "grzecznym" samcem, lubił tylko Tunia. Zobaczymy, są jeszcze Boemund, Kubunio i kujki.
Nota bene, kujki ważą już po dwa kilo!
Bobcio [*] i koledzy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Bobcio [*] i koledzy
O rety!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Oooo 2kg!!! Szokłam
Domyślam się z którego pseudo są, tylko jeden deb hoduje takie świnki na mięso i chwali się tym w internetach
Domyślam się z którego pseudo są, tylko jeden deb hoduje takie świnki na mięso i chwali się tym w internetach
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- sosnowa
- Kontakt:
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Pataszonki raczej nie są z pseudohodowli. Znaleziono je wyrzucone, ale były w dobrej kondycji i były przyzwyczajone do szelestu torebki z warzywami. Wydaje mi się, że ich płochliwość jest cechą wrodzoną, a nie nabytą na skutek złego traktowania.
Ktoś się musiał przeliczyć ze swoimi możliwościami i nie uwzględnił faktu, że cuye dużo jedzą, a przede wszystkim, potrzebują bardzo dużo przestrzeni. Są dość silne, żeby wyrwać się człowiekowi z rąk, albo wyszarpać kratkę C&C i wyjść na spacer.
Ktoś się musiał przeliczyć ze swoimi możliwościami i nie uwzględnił faktu, że cuye dużo jedzą, a przede wszystkim, potrzebują bardzo dużo przestrzeni. Są dość silne, żeby wyrwać się człowiekowi z rąk, albo wyszarpać kratkę C&C i wyjść na spacer.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Oj tam, oj tam. Body positive są z pewnością
Pokazuj ich częściej, ktoś ich pokocha, bo są świetni!
Współczuję bardzo podwójnej straty. To okropne.
- moniczka_omn
- Miejscowość: Justynów k. Łodzi
- Kontakt:
porcella pisze:Oj tam, oj tam. Body positive są z pewnością
No właśnie - ja bym ich z chęcią obejrzała
Na zawsze w serduszku:
Malwinka, Gudi, Żelek, Loluś, Smołek, Grzybek, Czosnek, Maluszek, Wiktorek + 2 tymczaski
Malwinka, Gudi, Żelek, Loluś, Smołek, Grzybek, Czosnek, Maluszek, Wiktorek + 2 tymczaski
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Moniczko, ty możesz zobaczyć ich na własne oczy.
No tak, wszystkim powinnam zrobić nowe zdjęcia. Oni zasługują na fachowe, nawet studyjne zdjęcia. Boemund mógłby występować w reklamie L'Oreal .
No tak, wszystkim powinnam zrobić nowe zdjęcia. Oni zasługują na fachowe, nawet studyjne zdjęcia. Boemund mógłby występować w reklamie L'Oreal .
- moniczka_omn
- Miejscowość: Justynów k. Łodzi
- Kontakt:
Z chęcią, kiedyś się zgadamykimera pisze:Moniczko, ty możesz zobaczyć ich na własne oczy.
Na zawsze w serduszku:
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jest zapytanie o Pata i Pataszona, być może pojadą do Warszawy.
A tymczasem do Tankreda trafił malutki samczyk, śliczny, gładki, łaciaty. Obydwaj potrzebowali towarzystwa i dogadali się natychmiast. Chętnie leżą przytuleni i wydawało mi się nawet, że mały szukał cycka u Tankreda . Mały nie ma jeszcze imienia, nie mam pomysłu, jak go nazwać.
Malec wraz z siostrą są tak zwanymi niespodziankami, czyli kupiona samiczka okazała się w ciąży. Dzieciaczki po odchowaniu trafiły do sklepu zoologicznego niedaleko ode mnie. To dobry sklep, nigdy nie sprzedawano tam zwierząt, więc się zdziwiłam. Świnki były do adopcji. Samczyka zabrałam od razu, a na samiczkę też już mam chętną. Mała pójdzie do adopcji w Łodzi przez Stowarzyszenie. Świnki są zdrowe, zadbane, urodziły się już w dobrym domu, więc przynajmniej start w życiu mają nienajgorszy.
A tymczasem do Tankreda trafił malutki samczyk, śliczny, gładki, łaciaty. Obydwaj potrzebowali towarzystwa i dogadali się natychmiast. Chętnie leżą przytuleni i wydawało mi się nawet, że mały szukał cycka u Tankreda . Mały nie ma jeszcze imienia, nie mam pomysłu, jak go nazwać.
Malec wraz z siostrą są tak zwanymi niespodziankami, czyli kupiona samiczka okazała się w ciąży. Dzieciaczki po odchowaniu trafiły do sklepu zoologicznego niedaleko ode mnie. To dobry sklep, nigdy nie sprzedawano tam zwierząt, więc się zdziwiłam. Świnki były do adopcji. Samczyka zabrałam od razu, a na samiczkę też już mam chętną. Mała pójdzie do adopcji w Łodzi przez Stowarzyszenie. Świnki są zdrowe, zadbane, urodziły się już w dobrym domu, więc przynajmniej start w życiu mają nienajgorszy.