ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Zablokowany
odeta89

Re: ★★★ Tancerze & Marek i Zoltar ★★★

Post autor: odeta89 »

z racji, że Twist wpadł w szał siedzi w karcerze, a w kombinacji Tango-Marek-Zoltar układ kucania do zdjęcia zmienia się, toteż w kuwecie są na zmianę xD ale między nimi panuje harmonia. nie wiem co zrobić z tym czarnym szatanem.
sofi

Post autor: sofi »

haha w karcerze :) dobre!
Zoltar siedzi w kuwecie, bo jest przyzwyczajony do tego żwirku siedział na identycznym u nas i wykładałam mu to jeszcze siankiem.
a jak ten tunel? korzysta z niego?
odeta89

żeby tylko on! całe świństwo z jego klatki ulubowało sobie tunel i siedzą w nim na zmianę.
Zoltar prócz kuwety oraz tunelu lubi jeszcze kapciocha :D

muszę się zastanowić, jak rozwiązać sprawę z Twistem. bo jest niezgodny z resztą, siedzi sam, mniej je i jest nieco osowiały.
jakieś pomysły :idea:
Lena87

Post autor: Lena87 »

Dobierz mu kolegę :laugh:
odeta89

bez kitu przeszło mi to przez myśl, ale żal mi tego przyszłego prosia, że będzie chodził "mokry"...

edit. nowy pomysł - panienka.
odeta89

dziś w naszym świńskim domu odbył się program pt "pimp my guinea pigs".
zaczęło się niewinnie - od porządków, po zmianę klatek, nowy wybieg :102: . kiedy dumna ( :D ) z siebie wzięłam moją świnię-psa na klatę zaleciał mi smrodek. no :nono:
wymyśliłam, więc kąpiel. Zaczęłam od Pax, z racji, że jutro idziemy na kontrolę do veta bo może pojedzie do DS niedługo :fingerscrossed: - no naprawdę jak na świnkodziewczynkę bardzo eleganckie zachowanie, po prostu udawała, że jej nie ma :) Maras z facetów poleciał na pierwszy ogień - zachowywał się jak ryba w wodzie, przy suszeniu sam zmieniał strony 8-) Kolej przyszła na Zoltara - z racji jego nieco powojennych ran (ah zaczepny z niego proś) został wypucowany, etap suszarki można było pominąć z racji gołodupstwa wrodzonego ( :szczerbaty: ) , w odpowiednich miejscach został zabezpieczony Octeniseptem i poszedł do klateczki wygrzać się w kapciochu :ok: Zaczęłam brać Tango, który oczywiście musiał powąchać pod dupsku Zoltara ( :nie_powiem: ), wtem golas się obrócił, i próbował złapać podglądacza - ofcorz tak mnie użarł w rękę, że krew pociekła strumieniem, on zestrachany się schował, Tango udawał, że przecież nie przez niego, tylko ja byłam natrętna (świnia jedna). Cóż, trzeba było zatamować krwotok (no dobra, dramatyzuje :roll: ), po godzinie wznowiłam moją walkę.
Tango narobił w umywalce takiego dymu, że potwierdził, iż woda to z pewnością nie jego żywioł :szczerbaty: Po podsuszeniu, nagrodzie i umieszczeniu w klatce, przyszedł czas na Twista. Tę kąpiel mogę tylko podsumować tak: :glowawmur: No, ale przynajmniej umyłam łazienkę ;) Szybko trzeba było przenieść delikwenta do wanny, bo to się nie dało, a czubek próbował samobója strzelić skacząc w umywalki :levitation: Etap suszenia już mu się bardziej podobał.
Po otrzymaniu świeżego jedzenia, wszyscy leżą w swoich legowiskach, kojkach, ulubionych miejscach (Zoltar - wbrew domysłom wiernych fanów nie leży w kuwecie na boby, a w kapciochu) i konsumują.
Obrazek

Koniec odcinka. Pozdrawiamy :102:
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

odeta89 pisze:wszyscy leżą w swoich legowiskach, kojkach, ulubionych miejscach (Zoltar - wbrew domysłom wiernych fanów nie leży w kuwecie na boby, a w kapciochu) i konsumują.
[...] i konsumują.. BOBY, A ZARAZ PO TYM SIURAJĄ POD SIEBIE I CAŁE TO SPRZĄTANIE I KĄPANIE WZIĘŁO W ŁEB, A ŚWIŃSKA RADOŚĆ POWRÓCIŁA :szczerbaty: :laugh:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

katzarzyna pisze:
odeta89 pisze:wszyscy leżą w swoich legowiskach, kojkach, ulubionych miejscach (Zoltar - wbrew domysłom wiernych fanów nie leży w kuwecie na boby, a w kapciochu) i konsumują.
[...] i konsumują.. BOBY, A ZARAZ PO TYM SIURAJĄ POD SIEBIE I CAŁE TO SPRZĄTANIE I KĄPANIE WZIĘŁO W ŁEB, A ŚWIŃSKA RADOŚĆ POWRÓCIŁA :szczerbaty: :laugh:
:rotfl: :rotfl:

Zoltar! Jak to nie w kuwecie! weź się chłopie ogarnij! :szczerbaty:
:buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
odeta89

to Zoltar psikusa zrobił, że nie w kuwecie :lol:
atka1966

Post autor: atka1966 »

przeczytałam cały wątek... masz fajną gromadkę :buzki: świetne chłopaki, piramida zmyślnie poukładana, trzymam kciuki za mamuśkę, dzieciaszki i pomyślną adopcję dziewuch :fingerscrossed:
pozdrawiamy z Poznania :
Busia, Lenka, Juras i ja :buzki:
Zablokowany

Wróć do „In Memoriam”