ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Moderator: pastuszek
Re: ★★★ Tancerze & Marek i Zoltar ★★★
z racji, że Twist wpadł w szał siedzi w karcerze, a w kombinacji Tango-Marek-Zoltar układ kucania do zdjęcia zmienia się, toteż w kuwecie są na zmianę xD ale między nimi panuje harmonia. nie wiem co zrobić z tym czarnym szatanem.
haha w karcerze
dobre!
Zoltar siedzi w kuwecie, bo jest przyzwyczajony do tego żwirku siedział na identycznym u nas i wykładałam mu to jeszcze siankiem.
a jak ten tunel? korzysta z niego?

Zoltar siedzi w kuwecie, bo jest przyzwyczajony do tego żwirku siedział na identycznym u nas i wykładałam mu to jeszcze siankiem.
a jak ten tunel? korzysta z niego?
żeby tylko on! całe świństwo z jego klatki ulubowało sobie tunel i siedzą w nim na zmianę.
Zoltar prócz kuwety oraz tunelu lubi jeszcze kapciocha
muszę się zastanowić, jak rozwiązać sprawę z Twistem. bo jest niezgodny z resztą, siedzi sam, mniej je i jest nieco osowiały.
jakieś pomysły
Zoltar prócz kuwety oraz tunelu lubi jeszcze kapciocha

muszę się zastanowić, jak rozwiązać sprawę z Twistem. bo jest niezgodny z resztą, siedzi sam, mniej je i jest nieco osowiały.
jakieś pomysły

bez kitu przeszło mi to przez myśl, ale żal mi tego przyszłego prosia, że będzie chodził "mokry"...
edit. nowy pomysł - panienka.
edit. nowy pomysł - panienka.
dziś w naszym świńskim domu odbył się program pt "pimp my guinea pigs".
zaczęło się niewinnie - od porządków, po zmianę klatek, nowy wybieg
. kiedy dumna (
) z siebie wzięłam moją świnię-psa na klatę zaleciał mi smrodek. no
wymyśliłam, więc kąpiel. Zaczęłam od Pax, z racji, że jutro idziemy na kontrolę do veta bo może pojedzie do DS niedługo
- no naprawdę jak na świnkodziewczynkę bardzo eleganckie zachowanie, po prostu udawała, że jej nie ma
Maras z facetów poleciał na pierwszy ogień - zachowywał się jak ryba w wodzie, przy suszeniu sam zmieniał strony
Kolej przyszła na Zoltara - z racji jego nieco powojennych ran (ah zaczepny z niego proś) został wypucowany, etap suszarki można było pominąć z racji gołodupstwa wrodzonego (
) , w odpowiednich miejscach został zabezpieczony Octeniseptem i poszedł do klateczki wygrzać się w kapciochu
Zaczęłam brać Tango, który oczywiście musiał powąchać pod dupsku Zoltara (
), wtem golas się obrócił, i próbował złapać podglądacza - ofcorz tak mnie użarł w rękę, że krew pociekła strumieniem, on zestrachany się schował, Tango udawał, że przecież nie przez niego, tylko ja byłam natrętna (świnia jedna). Cóż, trzeba było zatamować krwotok (no dobra, dramatyzuje
), po godzinie wznowiłam moją walkę.
Tango narobił w umywalce takiego dymu, że potwierdził, iż woda to z pewnością nie jego żywioł
Po podsuszeniu, nagrodzie i umieszczeniu w klatce, przyszedł czas na Twista. Tę kąpiel mogę tylko podsumować tak:
No, ale przynajmniej umyłam łazienkę
Szybko trzeba było przenieść delikwenta do wanny, bo to się nie dało, a czubek próbował samobója strzelić skacząc w umywalki
Etap suszenia już mu się bardziej podobał.
Po otrzymaniu świeżego jedzenia, wszyscy leżą w swoich legowiskach, kojkach, ulubionych miejscach (Zoltar - wbrew domysłom wiernych fanów nie leży w kuwecie na boby, a w kapciochu) i konsumują.

Koniec odcinka. Pozdrawiamy
zaczęło się niewinnie - od porządków, po zmianę klatek, nowy wybieg

wymyśliłam, więc kąpiel. Zaczęłam od Pax, z racji, że jutro idziemy na kontrolę do veta bo może pojedzie do DS niedługo

Tango narobił w umywalce takiego dymu, że potwierdził, iż woda to z pewnością nie jego żywioł

Po otrzymaniu świeżego jedzenia, wszyscy leżą w swoich legowiskach, kojkach, ulubionych miejscach (Zoltar - wbrew domysłom wiernych fanów nie leży w kuwecie na boby, a w kapciochu) i konsumują.

Koniec odcinka. Pozdrawiamy

[...] i konsumują.. BOBY, A ZARAZ PO TYM SIURAJĄ POD SIEBIE I CAŁE TO SPRZĄTANIE I KĄPANIE WZIĘŁO W ŁEB, A ŚWIŃSKA RADOŚĆ POWRÓCIŁAodeta89 pisze:wszyscy leżą w swoich legowiskach, kojkach, ulubionych miejscach (Zoltar - wbrew domysłom wiernych fanów nie leży w kuwecie na boby, a w kapciochu) i konsumują.

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
katzarzyna pisze:[...] i konsumują.. BOBY, A ZARAZ PO TYM SIURAJĄ POD SIEBIE I CAŁE TO SPRZĄTANIE I KĄPANIE WZIĘŁO W ŁEB, A ŚWIŃSKA RADOŚĆ POWRÓCIŁAodeta89 pisze:wszyscy leżą w swoich legowiskach, kojkach, ulubionych miejscach (Zoltar - wbrew domysłom wiernych fanów nie leży w kuwecie na boby, a w kapciochu) i konsumują.![]()

Zoltar! Jak to nie w kuwecie! weź się chłopie ogarnij!

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

przeczytałam cały wątek... masz fajną gromadkę
świetne chłopaki, piramida zmyślnie poukładana, trzymam kciuki za mamuśkę, dzieciaszki i pomyślną adopcję dziewuch
pozdrawiamy z Poznania :
Busia, Lenka, Juras i ja

pozdrawiamy z Poznania :
Busia, Lenka, Juras i ja