Nigdy tego nie robiłam - nie łączyłam 3+1... Ponoć jest łatwiej niż 2+1.... Jeśli to prawda to bułeczka z masłem będzie...
A poważnie - to bardzo mnie ten temat martwi. Bardzo dużym problemem będzie, gdy się to nie uda... Nie mogę/nie chcę/ nie powinnam mieć trzeciej klatki...
Czekam co i ile wykluje się z Esme... Mam nadzieję, że będzie jakaś dama... Bo gdyby Esmeralda jakimś cudem dogadała się z moimi mopami - to zostanie. Choć w to nie wierzę - ale TŻ powiedział, że każda świnia, która się z nimi dogada - może zostać...
Dzima a kiedy Ty dobierzesz Szkatule koleżankę?
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Czteroświń i dwa zołzowate mopy :D
Chyba już nie będę jej szukać koleżanki
Serce by mi pękło jakbym transportowała świnkę, narażała ją na stres, a ta moja zołza wyżywałaby się na niej i musiałabym ją w końcu oddać
Myślałam nad jakimś kastratem, ale nie jestem przekonana czy taka opcja by się przyjęła...
no sama w sobie kastracja jest groźna. Już sama nie wiem 

Myślałam nad jakimś kastratem, ale nie jestem przekonana czy taka opcja by się przyjęła...

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Dzima kastrat to może być strzał w 10
może jakby chłop tupnął, to Szkatuła by się troszkę ogarnęła 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Kastracja lepsza niż sterylka - ale może to by było dobre rozwiązanie. Choć myślę, że to raczej nie jest tak, że jak się nie dogadała z jedną, to już z żadną się nie dogada. Gdzie Ty masz najbliżej, żeby sprawdzić świńskie relacje?
ja coś czuje, że Esme skrywa niezłe stadko wygłodniałych i rozrabiających bahorków
11 świń
Ty nadążasz ze sprzątaniem bobków?

11 świń

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Najbliżej to do Poznania. Ale z tymi relacjami to też nie wiadomo na pierwszy rzut oka. Jak adoptowałam Chelsea od pani Hani (hodowla Hanaville) to oczywiście zabrałam Szkatułę ze sobą, nie było żadnego problemu, zero gryzienia. W domu łączyłam ja na neutralnym terenie (w pokoju w którym Szkatuła nie przebywa) i po paru spokojnych nocach rozpoczęła się wojna.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ja się w życiu niczym innym nie zajmuje - 11 to jest taka standardowa liczba w moim domu od 2-3 miesięcy...katzarzyna pisze:ja coś czuje, że Esme skrywa niezłe stadko wygłodniałych i rozrabiających bahorków![]()
11 świńTy nadążasz ze sprzątaniem bobków?
Jak będą już meble, wiadomo, będzie trzeba zmniejszyć DT do 2-3 sztuk...
Tak, też uważam, że u Esmeraldy może być naprawdę duże zdziwko... Ale ja się nie znam, to moja pierwsza ciężarówka
obstawiam 4 piękne szkraby
Niezły chlewik prowadzisz w takim razie, dużo świnek dzięki Tobie ma lepsze życie

Niezły chlewik prowadzisz w takim razie, dużo świnek dzięki Tobie ma lepsze życie

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ależ ja to robię z czysto egoistycznych pobudek - prostu jak na nie patrzę, a potem czytam ich wątki (tak jak na przykład Nali) to jestem szczęśliwa....katzarzyna pisze:obstawiam 4 piękne szkraby![]()
Też się zastanawiam nad 4...
No i wtedy będzie mieszkać u Ciebie (przynajmniej chwilowo) piękna 15